Coș

Consummate Rogues @Sports Pub, Buzau

Consummate Rogues @ Buzau

? Data: 17.03.2023/ ?Ora: 21:00
?Locatie: SportsPub Buzau
Adresa: Str.Mesreacanului 1
Eveniment:

Preturi si detalii despre categoriile de bilete:
? 40 lei – Presale Acces (pret redus pana pe 16 martie)
? 60 lei – Normal Acces

*Toate prețurile includ taxele locale și nu includ taxa de procesare.
**Taxa de procesare nu este returnabila.

____________________________

Consummate Rogues este o trupă de rhythm &blues din Marea Britanie, formată din câțiva dintre cei mai buni muzicieni de studio din Londra. Pe lângă influența adânc înrădăcinată a bluesului şi a muziciicountry asupra stilului lor, există și urme pop britanice clasice în sunetul lor, care le oferă o aromă neconvențională și unică.
Formată în anul 2021 de excepţionalul Chris Rand, Consummate Rogues este o trupă care se hrănește cu noul val de Rock ‘n’ Roll, îmbinând blues cu southern rock și groove-uri distinctemlaştinei din New Orleans. În ultimul an, Consummate Rogues a cântat în câteva locații emblematice, inclusiv Ronnie Scott’s, Green Note, The 100 Club și Ain’t Noting But The Blues Bar.
Chris Rand este o întâlnire obișnuită pe scena londoneză de jazz și blues și a lucrat cu unii dintre cei mai mari artiști de blues şiroots rockdin Marea Britanie, inclusiv Charlie Watts, Mick Taylor, Nine Below Zero, Bad Manners, Squeeze, James Hunter Six și Ben Waters Band.
Trupa „Haiducilor Londonezi” este formată din Chris Rand – pian, voce şi saxofon; Leo Appleyard–chitară electrică; Geoff Threadgold–chitară bas şi Will Chism–baterie.

Best WordPress Themes