Coș

Concerte Spanish Weekend live @ MA hub

Concerte Spanish Weekend live @ MA hub

Locatie eveniment: MA hub, Oradea
Adresa: Parc I.C.Brătianu 58A, Oradea

Biletele pot fi achizitionate online aici:
Bilet o zi Early bird (pt 20 august): 35 lei (preţ redus până la data de 19.08.2021, inclusiv)
Bilet o zi Early bird (pt 21 august): 35 lei (preţ redus până la data de 20.08.2021, inclusiv)
Bilet o zi Early bird (pt 22 august): 25 lei (preţ redus până la data de 21.08.2021, inclusiv)
Bilet o zi Normal Ticket (pt 20 august): 45 lei (preţ în ziua evenimentului, atât online cât și la intrare)
Bilet o zi Normal Ticket (pt 21 august): 45 lei (preţ în ziua evenimentului, atât online cât și la intrare)
Bilet o zi Normal Ticket (pt 22 august): 35 lei (preţ în ziua evenimentului, atât online cât și la intrare)
Bilet o zi pt Studenți/Elevi: 15 lei (cu carnet de elev/student)
Abonament pt 2 zile Studenți/Elevi: 35 lei (cu carnet de elev/student)
Abonament pt 2 zile (pt 20 si 22 august): 50 lei
Abonament pt 2 zile (pt 21 si 22 august): 50 lei
Taxa de procesare: 5% lei/bilet.

Concerte Spanish Weekend live @ MA hub

Pentru acest sfârșit de săptămână am pregătit două zile cu aer spaniol. Urechile il vor asculta pe ANDRAS VARGA si a lui Flamenco la chitară, iar mirosul și gustul vor avea Paella gătită la fața locului, toate pentru a aduce puțin spirit spaniol la MA!
Spanish weekend presupune ca vom mânca, dansa, cânta ca și cum am fugit intr-un city-break in Spania.
Biletele se pot achiziționa atât individual, pentru serile de Vineri și Sâmbătă, când îl vom asculta pe ANDRAS VARGA, sau Dumincă când va urca pe scenă ANDRADA CIUPEIU, cât și sub forma pachetului ce cuprinde ziua de Vineri sau Sâmbătă (la alegere), accesul la concertul de Duminică, unde o vom asculta pe ANDRADA CIUPEIU, și o Sangriiiaaa!

Am pregătit mai multe surprize si momente pentru voi, însă începem cu începutul, cu câteva cuvinte despre cea mai mare surpriză a acestui sfârșit de săptămâna, anume cu ANDRAS VARGA:
András Vargas este chitarist si artist plastic din Cluj-Napoca. A absolvit Academia de Arte Vizuale „Ion Andreescu” în anul 1995. Concomitent a început să studieze chitara flamenco autodidact, fiind influențat de chitaristul Paco de Lucia. În 1997 a înființat grupul „Guadalquivir”, prima formație din România care interpreta flamenco tradițional pe lângă piesele proprii. Din anul 2000 și-a continuat activitatea timp de 10 ani la Budapesta. Aici a înființat grupul „Verde del mar”, un grup complex de dansatori și muzicieni. În paralel, alături de flamenco tradițional, și-a promovat muzica proprie. Din anul 2010 revine în Cluj-Napoca, unde susține mai multe concerte ca și chitarist. Repertoriul lui este împărțit în două secțiuni: una de flamenco iar cealaltă de compoziții proprii. Partea care include flamenco tradițional este una mai energică și mai mișcată incluzând: Media granainas, Solea, Alegrias, Bulerias, Tangos și alte stiluri tradiționale. Acestea sunt interpretate în diferite maniere chitaristice, de la Sabicas și Moraito până la Paco de Lucia. Piesele din repertoriul propriu aduc un caracter mai melancolic, interiorizat, meditativ fiind în contrapunct cu prima parte a concertului. Bajo la luna (farruca) , Amor y libertad (rumba), Lacul de la Tata, Din inimă, Albatros, sunt compoziții proprii care alcătuiesc un întreg, împreună generând o poveste a trăirilor interioare, dând libertate imaginației ascultătorului. Acesta poate să descopere sonoritatea caldă, specifică chitării și posibilitatea de a realiza acompaniament și solistică în același timp, simțind senzația întregului care nu poate fi separat.

Született 1969-ben Nagybányán .
Kepzőművészeti előtanulmányok Miklóssy Gábor festőművész és Vetró Artúr szobrászművész műtermében.
Tanulmányait a kolozsvári „Ion Andreescu Vizuális Akadémia” művészetpedagógia szakán végezte. Képzőművészeti tevékenységével párhuzamosan 1990-től autodidaktaként gitározni kezdett. Elsősörban a flamenco foglalkoztatta.
1994-ben Spanyolországi körutat tett, Barcelonától Cádizig a Pireneuskat is érintve.
1995-ben megalapította “Guadalquivir” nevü eggyüttest, mellyel számos fellépése volt Romániában, és Magyarországon is.
1999-ben Nagyváradon rajzot tanított.
Egyéni tárlata volt a Tibor Ernő galériában, és több alkotói utat is tett délfranciaországba.
2000-től Budapesten telepszik meg, itt inkább zenei tevékenységet folytat. Hozzá kötődik a Verde del Mar eggyüttes megalapítása.
Alkotói tevékenységet folytatott színházi és bábszínházi körökben is:
Díszletet tervezett a Karinthy Frigyes Holnap reggel címü darabhoz a nagybányai színháznál(1995), valamint a Búbocska(Orbán János Dénes) bábjátékhoz a Kolozsvári Puck bábszínházál 2007
Zenét szerzett a Kolozsvári Magyar Színház, Júlia kisasszony (Strindberg)(1998), és a Csíky Játékszínban előadott Vérkötelék táncjátéknak(spanyol dráma után ) (1999)
2004-ben egyéni tárlat a Budapesti Román Kulturális Központban.
2005-2007- Verde del Mar zenekar ujralapitása, koncertek, diszletterv Búbocska bábjátékhoz.
2009 Önnálló Kiállitás Pestszentimrén, koncertek Magyarországon és Erdélyben
2010 , Alkotói utazások koncertek Erdélyben, Romániában és Spanyolországban, koncertek, valamint egyéni kiállítások.
2013. debreczeni Csokonai szinház Lorca est, számos egyéni concert
2014.-2019 Egyéni koncertek, lemezek, előadások Erdélyben , Magyarorországon.

Concert ANDRADA CIUPEIU, Duminica 22 August:
Două mari artiste ne vor onora cu prezența in cea de-a 3 zi a sfârșitului de săptămână spaniol, anume Andrada Ciupeiu – violonistă, predă vioara la Universitatea din Oradea, Departamentul de muzică a Facultății de Arte și la Liceul de Arte din Oradea, împreună cu Sânziana Țârc – pianistă, studentă la Academia Națională de muzică Gh. Dima din Cluj-Napoca. Ele au pregătit împreună un program de lucrări compuse de Astor Piazzolla, cu ocazia celebrării a 100 de ani de la nașterea compozitorului argentinian. Emoțiile sunt mari, cacă Duminică 22 August la MA hub vor cânta pentru prima dată în această formulă.

* Copiii cu vârsta până în 7 ani au acces gratuit – cu însoțitor posesor de bilet/abonament valabil.

Best WordPress Themes