Coș

Concert Ducu Bertzi & Friends @Buzau

Locatie eveniment: No Limit Club, Buzau
Adresa: Bd.Nicolae Bălcescu NR.36, Buzău

Biletele pot fi achizitionate online aici:
– 80 lei – Bilet Categoria VIP cu loc la masă
– 65 lei – Bilet Categoria I cu loc la masă
– 45 lei – Bilet Categoria II cu loc la masă
Important: După achiziționarea biletelor pentru rezervarea locurilor în sală vă rugăm să sunați la numrul 0723.429264!
Se pun în vânzare un număr limitat de bilete!

Filters Sort results
Reset Apply
No results found. Clear filters and try again?

Nu știu dacă vouă v-a fost dor, dar nouă ne-a fost. Așa că vă așteptăm joi, 27 mai, în Club No Limit la un concert memorabil cu Ducu Bertzi & Friends începând cu ora 19:30. Un concert LIVE indoors la Buzău după un an și jumătate de pandemie și restricții.

În peste 30 de ani de activitate muzicală, Ducu Bertzi a susținut peste 4500 de spectacole și concerte atât în țară, cât și în străinătate.
„Ce-am făcut în ultimii 30 de ani? Am cântat despre dragoste. Despre dragoste şi toate ipostazele ei. Fiecare vers are taina sa, fiecare melodie are povestea ei. E povestea mea şi a ta, a fiecăruia dintre noi… Cum arătă dragostea? Ca o primăvară, mereu plină de speranţă. E precum vara, deplină, dar presarată cu mici furtuni. Dragostea e melancolică şi meditativă, ca toamna. Dragostea e înfrigurată şi tristă, în singurătate, ca iarna. Precum anotimpurile suntem şi noi. Şi chiar dacă uneori ne ascundem trăirile, iubim şi sperăm până la capăt. „Visez o iubire cum n-a fost şi nu e. Deşi tot mai rece şi singur, cărarea mă suie…”, mărturiseste Ducu Bertzi

Vă așteptam să ascultăm LIVE și să fredonăm împreună „Floare de colț”, „M-am îndrăgostit numai de ea” și multe alte piese pe care le îndrăgim cu toții.

DUCU BERTZI – voce, chitara
CONSTANTIN NECULAE – chitara
IRINA FURDUI – vioara

Deoarece sala de concert funcționează cu 50% capacitate, vă sugerăm să faceți rezervări din timp.

Best WordPress Themes