Coș

Concert Ducu Bertzi & Friends @Buzau

Locatie eveniment: No Limit Club, Buzau
Adresa: Bd.Nicolae Bălcescu NR.36, Buzău

Biletele pot fi achizitionate online aici:
– 80 lei – Bilet Categoria VIP cu loc la masă
– 65 lei – Bilet Categoria I cu loc la masă
– 45 lei – Bilet Categoria II cu loc la masă
Important: După achiziționarea biletelor pentru rezervarea locurilor în sală vă rugăm să sunați la numrul 0723.429264!
Se pun în vânzare un număr limitat de bilete!

Nu știu dacă vouă v-a fost dor, dar nouă ne-a fost. Așa că vă așteptăm joi, 27 mai, în Club No Limit la un concert memorabil cu Ducu Bertzi & Friends începând cu ora 19:30. Un concert LIVE indoors la Buzău după un an și jumătate de pandemie și restricții.

În peste 30 de ani de activitate muzicală, Ducu Bertzi a susținut peste 4500 de spectacole și concerte atât în țară, cât și în străinătate.
„Ce-am făcut în ultimii 30 de ani? Am cântat despre dragoste. Despre dragoste şi toate ipostazele ei. Fiecare vers are taina sa, fiecare melodie are povestea ei. E povestea mea şi a ta, a fiecăruia dintre noi… Cum arătă dragostea? Ca o primăvară, mereu plină de speranţă. E precum vara, deplină, dar presarată cu mici furtuni. Dragostea e melancolică şi meditativă, ca toamna. Dragostea e înfrigurată şi tristă, în singurătate, ca iarna. Precum anotimpurile suntem şi noi. Şi chiar dacă uneori ne ascundem trăirile, iubim şi sperăm până la capăt. „Visez o iubire cum n-a fost şi nu e. Deşi tot mai rece şi singur, cărarea mă suie…”, mărturiseste Ducu Bertzi

Vă așteptam să ascultăm LIVE și să fredonăm împreună „Floare de colț”, „M-am îndrăgostit numai de ea” și multe alte piese pe care le îndrăgim cu toții.

DUCU BERTZI – voce, chitara
CONSTANTIN NECULAE – chitara
IRINA FURDUI – vioara

Deoarece sala de concert funcționează cu 50% capacitate, vă sugerăm să faceți rezervări din timp.

Best WordPress Themes