Coș

Concert Bluescore @Buzau

Locatie eveniment: Adrenalitera Concert Hall, Buzau
Adresa: Bulevardul Nicolae Bălcescu, Buzău

Biletele pot fi achizitionate online aici:
65 lei – Cat I (in primele randuri)
50 lei – Cat II
Important: După achiziționarea biletelor pentru rezervarea locurilor vă rugăm să sunați la numarul 0723.429264!
*Toate prețurile includ taxele locale si nu includ taxa de procesare.**Taxa de procesare nu este returnabila.
🎵👉 Concert BLUESCORE
📅 Data: DUMINICĂ, 27 NOIEMBRIE 2022 / 🕢 Ora: 20:00
📌 Locatie: Adrenalitera Concert Hall
Eveniment Facebook
Duminică, 27 noiembrie, în Club No Limit, Adrenalitera vă invită la concertul BLUESCORE un proiect de blues / rock / jazz unic în România initiat de bateristul american de origine romana, Liviu Pop.
Un trio dinamic al carui repertoriu este compus in majoritate din piese clasice de muzica blues si soul dar care propune incursiuni si in alte stiluri muzicale (jazz, funk & rock) atat ca textura sonora cat si ca stare. Experienta acumulata in Statele Unite de catre LIVIU POP prin colaborari cu artisti precum Hubert Sumlin, Sam Lay, Lucky Peterson, Bobby Rush, Debbie Davies, Lil’ Dave Thompson, Toni Lynn Washington, Bruce Katz, Studebaker John, Ruben Wilson, Mighty Sam McClain, Chris Tofield, Murali Coryell, Slam Allen, Kal David, Diane Blue, Chris O’Leary Band, Matt Schofield, Popa Chubby si multi altii, ”justifica” groove-ul inconfundabil al acestui extraordinar baterist!
HANNO HOFER este chitaristul si vocalistul grupului care aduce o naturalete de interpretare dobandita prin studierea atenta a stilului de blues. In acelasi timp, el propune insa si aventuri chitaristice in afara idiomului de blues care dau personalitate trio-ului. Hanno este si component al cunoscutului grup Nightlosers alaturi de care reprezinta Romania in cele mai indepartate colturi ale lumii.
Unicitatea acestui trio este data de sunetul inconfundabil al orgii Hammond, un instrument total aparte. Indemanarea, lejeritatea, dinamica si totodata sensibilitatea cu care RAUL KUSAK reuseste sa stapaneasca acest complex instrument, fac ca acest proiect sa ofere o experienta sonora deosebita si din punct de vedere al instrumentatiei.

Best WordPress Themes