Coș

Concert aniversar Alina Manole // Luna Patrata // 13 ani

Locatie eveniment: Club Quantic
Adresa: Grozăvești nr. 82, București, Sect.6

Biletele pot fi achiziționate de pe www.AmBilet.ro la următoarele prețuri:
80 lei, 65 lei –Presale (preț redus pana pe data de 19 martie inclusiv)
80 lei – Acces general (preț în ziua evenimentului online si  la intrare)

📜 Program eveniment:
➡️ 18:00 – ACCES public
▶️ 19:00 –> Concert aniversar Alina Manole // Luna Patrata // 13 ani

Descriere:
Au trecut 13 ani de la lansarea unui album care a pus bazele unui nou gen muzical in Romania si a „oficializat” prezenta aparte in industria muzicala a unei artiste speciale. Albumul se numeste “Luna Patrata”, artista – Alina Manole. Din anul 2009, cand a avut loc debutul oficial si pana in prezent, muzica Alinei s-a imbogatit cu inca 6 materiale discografice: „Cu drag”, „Dragoste in 3”, “3A.M.”, “Fericirea de Luni”, “Lucruri simple”, “Live Session – vinyl edition!, al caror ecou a fost surprinzator pentru muzica necomerciala din Romania.

Albumele Alinei isi au locul pe care il merita in spatiul atat de special al oamenilor inteligenti si cultivati. Concertele Alinei Manole reprezinta insa o experienta intima, personala. Nu exista o “matrita” pentru concerte, exista doar dezvaluiri care se intampla de fiecare data Altfel. Este muzica iubitilor, amantilor, ascunsilor, visatorilor.

In fiecare an, Luna Patrata isi are aniversarea ei. Este modul prin care Alina Manole celebreaza dragostea la care visam cu totii, in 2, cuplul perfect, dar in stilul care deja a consacrat-o artista spune ca si amantii au  Luna lor Patrata… 🙂

Ultimii 2 ani au venit cu aniversari online. Anul acesta, spre bucuria tuturor, toate se vor intampla pe o scena vie, intr-o formula de scena completa. Ca “pe vremuri”. Formula de scena pentru aniversarea de 13 ani: Alina Manole (voce si chitara), Raul Kusak (clape), Claudiu Purcarin (tobe), Dan Nicolau (trompeta).

Locul ales pentru acest eveniment este clubul Quantic din Bucuresti – spatiu generos, cu un calendar de evenimente “pentru cunoscatori”, in conditii de siguranta pentru public si pentru artisti.

Mai multe informatii despre Alina Manole:
www.alinamanole.ro
alinamanole.bandcamp.com
facebook.com/AlinaManoleOficial
instagram: AlinaManoleOficial

*Toate prețurile includ taxele locale și taxa de ticketing.

Best WordPress Themes