Coș

Concert Altar @ Terasa Vama Veche Bistrita

? Data: 01.06.2023 / ? Ora: 19:00
?Locatie: Terasa Vama Veche Bistrita
? Adresa: Henri Coanda
nr. 13
Eveniment: Facebook

Preturi si detalii despre categoriile de bilete:
?️ 60 lei – Acces
Locurile sunt limitate si se vor aloca in ziua evenimentului in functie de data achizitiei biletului.
*Toate prețurile includ taxele locale si nu includ taxa de procesare.
**Taxa de procesare nu este returnabila.

__________________________

Terasa Vama Veche impreuna cu Lac Unirea va invita cu ocazia deschiderii Terasei Vama Veche in noua locatie la un super concert cu formația ALTAR, joi 1 iunie, începând cu ora 19:00!
În deschidere, formația Halta H din Bistrița.
ALTAR
Înfiinţată in vara anului1990 și debutând in 1991 la Cluj-Napoca, formaţia ALTAR s-a impus chiar de la primele apariţii live ca fiind una dintre cele mai prestigioase trupe rock din România.
Încă de la inceput, ALTAR a fost o promotoare a muzicii de atitudine, cu un puternic impact social, fiind desemnată cea mai bună trupă rock românească in repetate randuri, iar activitatea formatiei constituie probabil cea mai importanta pagina din istoria scenei rock autohtone de dupa anii ’90. Alături de Compact, Holograf, Iris , Celelalte Cuvinte sau Cargo, ALTAR este una dintre puținele formații cu o prezența susținută de peste 32 de ani în prima linie a rock-ului românesc.

Pentru concertele din 2023, ALTAR va pune în scenă productia audio-vizuala „Rapsodia Românească”, un show rock modern, electrizant, de calibru international, ce nu trebuie ratat!

https://www.facebook.com/altar.ro

https://youtube.com/@ALTARRo

Best WordPress Themes