Coș

Concert acustic Green Ties – after party Christmas

Locatie eveniment: The PUB Universitatii
Adresa: Bd. Regina Elisabeta 9, Sector 3 Bucuresti

Biletele pot fi achiziționate de pe www.AmBilet.ro la următoarele prețuri:
30 lei – Acces cu loc (accesați mai jos harta pentru alegerea locurilor în sală)
Taxa de procesare: 5%/ bilet
HARTA locurilor in sala 👉

  Duminica, 26 Decembrie, va invitam sa pasiti in intimitatea unei seri de muzica live intr-o atmosfera magica la The PUB.
Prima zi de Craciun se incheie la The Pub Universitatii ca intr-o mare familie impreuna cu Green Ties, Maximum Rock si M.C. White Knights. Concertul acustic Green Ties va avea sonoritatile si mesajele cele mai potrivite pentru o seara de Craciun intre prieteni, in jurul unui gratar si la un pahar de vin fiert asortat cu ceva afumatura. Biletul la acest eveniment reprezinta recunostinta noastra pentru toate eforturile pe care le-a facut anul acesta mosul pentru ca toti copiii si prietenii din jurul lui sa fie fericiti, sa se bucure de natura si de muzica.
Mai multe detalii pe pagina de facebook a evenimentului.

Important!
Participarea la acest eveniment este permisă conform legilor in vigoare (*) pentru INTERIOR pentru:
– persoanele VACCINATE cu ambele doze și care au împlinit 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare sau persoanele care se află în perioada cuprinsă între a 15-a și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu SARS-CoV2.
– persoanelor care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR pentru infecţia cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de 72 de ore sau rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid pentru infecţia cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de 48 de ore  (sunt valide doar testele prelucrate de către laboratoare de analize medicale acreditate).
Te rugam sa ai acest document la tine, impreuna cu biletul de acces. Avem obligativitatea verificarii documentelor la intrare.
Te rugăm să porti masca de protectie in interior, in spatiile comune si la bar. Avem cu totii obligativitatea respectarii normelor in vigoare si respectul reciproc este important.
Am limitat la maxim numarul de locuri disponibile pentru ca sa ne simtim cu totii in siguranta si pentru a avea spatiu personal suficient.
*Toate prețurile includ taxele locale și nu includ taxa de ticketing. COPIII pana la varsta de 16 ani AU INTRAREA GRATUITA!

Best WordPress Themes