Coș

Concert de colinde & Folk – JOJO & George Negrău @ Love bar Sibiu

? Data: 22.12.2023 / 🕣 Ora: 20:00
📌 Locatie eveniment:  Love bar, Sibiu
🏠 Adresa: str. Avocat Ilie Macelaru, Sibiu
📧 Eveniment FaceBook

Filters Sort results
Reset Apply
Tip bilet
Cantitate
Pret
Comand
Acces elev/student 22.12.23
Max:
Min: 1
Step: 1
25,00 lei
Acces in 22.12.23
Max:
Min: 1
Step: 1
40,00 lei
Prețuri și detalii despre categoriile de bilete:
40 lei – Acces normal
25 lei – Acces elev/student (*La acces se prezinta carnetul de elev/student)
*Toate prețurile includ taxele locale si nu includ taxa de procesare.
**Taxa de procesare nu este returnabila.
___________________
⭐🎉🎧 Dragi prieteni ai muzicii și magiei sărbătorilor de iarnă,

Suntem încântați să vă anunțăm că în data de 22 Decembrie, la Lovebar, ne pregătim să vă întâmpinăm cu o seară de folk și colinde cu adevărate talente ale muzicii noastre românești.
Îndrăgita cantautoare Claudia Șerdan, originară din Satu Mare, va fi protagonistul acestei seri speciale. Cu apariții tot mai numeroase pe scenele muzicii folk din România, Claudia este o remarcabilă artistă, a cărei voce adâncește în sufletul celor care o ascultă. Cântul este marea ei chemare, iar chitara și versurile ei vă vor purta în lumea ei minunată, împărtășindu-vă din bogăția talentului ei.
Iar noutatea serii o reprezintă George Negrău, cunoscut în lumea spectacolelor ca Jojo, unul dintre cei mai buni tehnicieni din România. A lucrat alături de trupe precum Vama Veche, Direcția 5, Stefan Bănică și mulți alții, atât în țară, cât și peste hotare. În prezent, este tehnician de scenă pentru Holograf. Cu acest proiect nou, îl vom vedea pe Jojo la percuții, aducând un plus de energie și magie muzicală în această seară de excepție.
Pretul biletului este de 40 lei, dar pentru elevi și studenți avem o ofertă specială de doar 25 lei. Lovebar este locul în care vom lega muzica și spiritul Crăciunului într-un eveniment memorabil.
Venim cu toții împreună să sărbătorim, să cântăm și să ne bucurăm de atmosfera magică a sărbătorilor de iarnă. Nu uitați să vă achiziționați biletele și să vă alăturați acestei seri de neuitat!

Vă așteptăm cu nerăbdare să petrecem împreună la Lovebar! 🎉🕺  #Lovebar #DistractieMaxima

Best WordPress Themes