Coș

Cluj Blues Fest Limited Edition

Cluj Blues Fest Limited Edition

Locatie eveniment: Cinema Florin Piersic
Adresa: P.ța Mihai Viteazu 11, Cluj-Napoca

Biletele pot fi achizitionate online aici, la următoarele prețuri:
99 lei,  49 lei – Earlybird  (preț redus pentru primele 100 bilete valabil doar până pe 1 octombrie) / Sold Out!
99 lei,  69 lei Presale 1 (reducere până pe 31 octombrie, inclusiv)  / Sold Out!
99 lei49 lei Presale Black friday
(pt 8 noiembrie) / Sold Out!
99 lei,  79 lei Presale 2 (reducere în perioada 01-14 noiembrie, inclusiv)
99 lei Normal (preț în ziua evenimentului)

? Vineri, 15 noiembrie, Cluj Blues Fest Limited Edition

La mijloc de noiembrie, Clujul cântă blues
Cluj-Napoca, 17 septembrie 2019. Ajuns la cea de-a cincea ediție, Cluj Blues Fest, singurul festival de blues din Cluj-Napoca, va avea loc anul acesta în 15 noiembrie, la Cinema ”Florin Piersic”. Asociația Clujul Cultural, organizatoarea festivalului, aduce în toamnă pe scena clujeană două nume importante ale bluesului din Serbia și Anglia cu dorința declarată de a face și din această ediție a Cluj Blues Fest o experiență de neuitat atât pentru public, cât și pentru muzicieni.

Sârbii de la ”The Gamblers” sunt formația care va deschide Cluj Blues Fest Limited Edition, de la ora 19.15 în seara de 15 noiembrie. The Gamblers sunt una din cele mai bune trupe sârbești de blues.

Headliner este renumita formație Kyla Brox Band, câștigătoarea European Blues Challenge, Azore 2019, o formație excepțională de blues din Manchester, UK, cu o solistă vocală de excepție, Kyla Brox, fenomenul englez al bluesului din ultimii ani. Formația abordează un blues complex, are albume proprii dar interpreteaza si standarde de blues clasice, inclusiv melodii cu o sonoritate specială, unde Kyla interpretează la flaut.

Best WordPress Themes