Coș

Claudia Serdan & Marius Keseri (Tete)@The PUB Universitatii

? Data: 29.03.2023 / ? Ora: 20:30
?
Locatie: The Pub Univestitatii
? Adresa: Bd. Regina Elisabeta 9, Sector 3
Eveniment Facebook

Preturi si detalii despre categoriile de bilete:
40 lei – Acces Presale (reducere pentru primele bilete)
45 lei – Normal Acces
Locurile sunt limitate si se vor aloca in ziua evenimentului in functie de sosirea in locatie.
*Toate prețurile includ taxele locale si nu includ taxa de procesare.
**Taxa de procesare nu este returnabila.
__________________________

Claudia Șerdan este una dintre marile voci feminine pe care nu le-a avut România în ultimele două decenii, iar în ultimii doi ani de când s-a întors din Italia, a apărut pe marile scene folk cu o energie specială și cu influențe rock ce vin să deschidă noi forme de exprimare.
Timbrul vocii ei amintește de Giana Nanini, dar emoția pe care o transmite de fiecare dată are rădăcini neștiute în Maramureșul natal, acolo unde mama ei a dăruit-o cu har și iubire! Chiar dacă a avut parte de un debut târziu, a ieșit in lumina reflectoarelor cu un album excepțional compus pe versurile regretatului Andrei Maftei, care s-a bucurat de un succes de piața remarcabil și mai ales de multe difuzări la Rock FM și Radio România Actualități, difuzări care au propulsat-o în prima linie a celor mai importante festivaluri folk, unde Claudia Serdan dăruieste mai mult decât muzică și poveste, dăruieste emoție în formă pură!
O vom putea asculta în The Pub alături de veteranul muzicii Marius Keseri zis Tete care de-a lungul anilor a cântat la în trupele Quartz, Voltaj, Vali Sterian & Compania de sunet, Metrock, Voltaj 88 și vreme de 30 de ani în Direcția 5.

Best WordPress Themes