Coș

Claiming Apollo – Time Machine

? Data: 14.10.2023
📌 Locatie: The Pub Univestitatii
🏠 Adresa: Bd. Regina Elisabeta 9, Sect.3
📧 Eveniment FaceBook

Biletele pot fi achiziționate de pe www.AmBilet.ro:
35 lei – Acces
*Toate prețurile includ taxele locale si nu includ taxa de procesare.
**Taxa de procesare nu este returnabila.

==================================================
Claiming Apollo si Time Machine isi unesc fortele pentru un concert live la The PUB Universitatii (TROCADERO)
Programul evenimentului:
Open doors: 19:00
Concert: 20:00
Time Machine este o trupa de rock alternativ din Bucuresti, fondata in septembrie 2020, cunoscuta pentru imaginea atractiva, stilul muzical melodios si show-urile live pline de energie.
Time Machine sunt:
Cristian Bondor – lead vocals
Catalin Ramirez – lead guitars, backing vocals
Marian Leusteanu – bass guitar, backing vocals
Cristian Cincu – drums and percussions

Claiming Apollo sunt o trupa de rock alternativ din Bucuresti, care impleteste beat-uri dansabile cu energia oferita de concertele live.
Lex, Mircea, Stefan, Iulian si Dorian sunt pasionati de muzica si aduc un vibe electric locurilor unde canta – intr-o galerie de arta, in cluburi sau pe strazile orasului. Au lansat de curand un videoclip pentru piesa ‘Over & Over Again’, regizat de Diana Iacomir, produs cu ajutorul echipei Vislandia și filmat în studioul Caseta.
Claiming Apollo lucreaza la primul album, pe care intentioneaza sa-l lanseze in cursul anului 2024.
Claiming Apollo inseamna:
Lex Nițu – Voce, Chitară
Mircea Moroianu – Chitară
Iulian Ștefănescu – Bas
Dorian Cazacu – Tobe
Ștefan Rădulescu – Sounds & Tracks
Trupa Claiming Apollo lansează cea de-a treia melodie împreună cu un nou videoclip: Over and Over Again
Astăzi trupa de rock alternativ Claiming Apollo lansează în online un videoclip neobișnuit. Lansarea oficială a melodiei și a videoclipului are loc pe 26 octombrie, la True Club, în București, în cadrul unui concert live.
Piesa „Over and Over Again”, a treia de pe viitorul album al trupei, este susținută vizual de un clip realizat de Diana Iacomir, director de imagine și regizor:
„Am imaginat un univers alb-negru, în care ecranul devine o tablă de șah, iar energia băieților susține repetiția obsesivă a versului <<over and over again>>”
Piesa
Compusă în cel mai autentic stil de alternative rock, piesa „Over and Over Again” este gândită ca un soundtrack pentru obsesie.
„Sunt versuri ce se cereau cântate de mai bine de 15 ani”, spune Lex Nițu, vocalul trupei. „Încă din liceu, din perioada mea de teenage angst, cochetam cu aceste rime și acorduri. Totul a făcut click în momentul în care am auzit toba și chitarele cântate de colegii mei.”
„Am avut grijă să creez un ritm care să imprime corpului acel dans pe care versurile lui Lex le imprimă inimii ascultătorului”, povestește Dorian, toboșarul trupei.
Clipul
Realizat de Diana Iacomir, clipul a fost produs cu ajutorul echipei Vislandia și filmat în studioul Caseta.
„După o primă discuție cu băieții despre piesă, în care am aruncat cu idei pe masă, mi-am dat seama că va funcționa conceptul mult mai bine dacă renunțăm la culoare, lăsând albul, negrul și multitudinea de griuri să susțină mesajul piesei”, spune Diana.
Abandonând clișeul videoclipului clasic, regizoarea a ales ca fiecare membru al trupei să filmeze separat, iar trupa să fie reunită prin montaj într-o compoziție vizuală neobișnuită, de tablă de șah, unde se îmbină elemente vizuale antagonice, alb-negru:
Clip Over and Over Again – https://youtu.be/YrogzLvdW-I
Vizualul
Vizualul piesei duce metafora mai departe. „Am căutat să desenez un artwork alb-negru, în care să personific obsesia. Am desenat-o ca fiind o entitate ce se naște din tine și ulterior se hrănește tot din tine până în punctul în care riști să te devoreze”, spune Mircea Moroianu, chitaristul trupei, care a realizat vizualul piesei.
Acesta poate fi găsit în cafenele sau pe pereții orașului sub forma de sticker ce conține un QR-code către clipul melodiei. Trupa invită pe cei ce au o căutare interioară să pornească într-un quest de găsire a stickerului pentru a trăi experiența ascultării piesei la fel de inedită cum este și clipul ei.
Trupa
Deși este un nume nou pe piața muzicală românească, Claiming Apollo are rădăcini în trupe cu o bogată istorie, precum The Mono Jacks, Oliver, Hush sau Arashai.
Claiming Apollo sunt: Alex Nițu (voce, chitară), Mircea Moroianu (chitară), Iulian Ștefănescu (bass), Dorian Cazacu (tobe) și Ștefan Rădulescu (sounds & tracks).
youtube.com/@claimingapollo
facebook.com/ClaimingApollo
instagram.com/ClaimingApollo
Best WordPress Themes