Coș

Locatie eveniment: Club Quantic
Adresa: Grozăvești nr. 82, București, Sect.6

Biletele pot fi achizitionate online aici, la următoarele prețuri:
60 lei  40 lei – Earlybird  (preț redus pentru primele 100 bilete)
60 lei  50 lei – Presale (preț redus pana pe data de 26 iulie, inclusiv)
  60 lei – Acces general (preț în ziua evenimentului)
“Celelalte Cuvinte – „Trup și Suflet” – acustic la Quantic”
,  sambata 27 iulie // Acces public: 19:00
==================================================
Trupa-legendă a rock-ului românesc se întoarce pe scena clubului Quantic din București, unde, pentru prima oară, Celelalte Cuvinte prezintă concertul de rock acustic: „Trup și Suflet”.
În mai mult de trei decenii, Călin Pop (chitară, voce principală), Marcel Breazu (chitară bas, voce), Leontin Iovan (tobe), Tiberiu Pop (claviaturi, voce) și Ovidiu Roșu (inginer de sunet), au adunat nenumărate ore de repetiții, înregistrări; întâlnirile cu publicul fiind întotdeauna evenimente speciale. De o însemnătate aparte atât pentru trupă cât și pentru public, concertele Celelalte Cuvinte sunt marcate de multă dăruire, multe provocări pentru spirit, dar și mângâieri pentru suflet.
Conceptul concertului acustic prezintă Celelalte Cuvinte într-o manieră diferită. Folosirea instrumentelor clasice, sunetul chitarelor acustice, al tobelor și al altor instrumente de percuție va fi întregit de cel al pianului și de vocea solistului Călin Pop.
Ineditul abordării se va face simțit nu doar în plan muzical. Cu note de sobrietate și eleganță, conceptul întregului spectacol va fi unul deosebit.
Trupa invită fanii și iubitorii muzicii rock la un concert unic: Celelalte Cuvinte – „Trup și Suflet” – un spectacol dedicat măreției muzicii.
========================================

*Toate prețurile includ taxa de ticketing și taxele locale.

Best WordPress Themes