Coș

Celelalte Cuvinte @ BeerBlioteca Foto, Targu Mures

Celelalte Cuvinte @BeerBlioteca Foto

? Data: 27.04.2023/ ?Ora: 20:00
?Locatie: BeerBlioteca Foto
? Adresa: Str Plopilor nr. 9, Targu Mures
Eveniment

Preturi si detalii despre categoriile de bilete:
?️ 80 lei –60 lei – Presale Ticket (reducere primele 50)
?️ 80 lei –  Normal Ticket
*Toate prețurile includ taxele locale si nu includ taxa de procesare.**Taxa de procesare nu este returnabila.

____________________________

Comunicat : Din motive ce nu tin de noi , va anuntam cu parere de rau ca evenimentul din data de 2 aprilie de la Targu Mures @ Beerblioteca se va reprograma pe data de  27 aprilie / joi 2023. Pentru cei care au achizitionat biletele online va anuntam ca raman valabile , pentru cei care doresc rambursarea va rugam sa trimiteti mail catre contact@ambilet.ro . Multumim de intelegere , sa ne revedem cu bine , pe curand !

Vino să auzi live noile piese Celelalte Cuvinte, de pe albumul „Lumea Asta”!
Trupa Celelalte Cuvinte pornește într-un turneu de lansare a noului album, intitulat „Lumea Asta”. Celelalte Cuvinte vin cu un show complet nou, care va cuprinde cea mai mare parte a pieselor de pe noul disc de studio, într-o serie de concerte de neratat pentru fanii rock și metal.
Albumul, lansat la casa de discuri Universal Music, propune o abordare nouă, dar care păstrează și amprenta clasică cu care Celelalte Cuvinte și-au obișnuit fanii în cei 41 de ani de muzică de calitate.

Albumul „Lumea Asta” este disponibil din data de 17.03.2023 pe toate serviciile de streaming, având și ediții limitate CD și vinil, pentru colecționari.
Pe lângă piese de pe albumul „Lumea Asta”, din concertele turneului nu vor lipsi nici hiturile care au consacrat trupa și nici alte piese din repertoriul ei de-a lungul timpului.
Turneul va fi un prilej de reîntâlnire cu fanii Celelalte Cuvinte din aproape toate orașele mari din România și se va întinde pe parcursul mai multor luni.

„Scena este locul unde ne simțim cel mai bine și orice reîntâlnire cu fanii noștri este un prilej de imensă bucurie. Bucuria va fi cu atât mai mare cu cât de data aceasta vom putea să împărtășim cu ei noile piese Celelalte Cuvinte, de pe albumul „Lumea Asta”, un album la care am lucrat foarte mult și de care suntem mândri. Vom încerca să ajungem în toate orașele voastre si vă așteptăm să ne bucurăm împreună de noile piese.”, a spus Călin Pop, solistul vocal și chitaristul trupei Celelalte Cuvinte.

Best WordPress Themes