Coș

Celelalte Cuvinte • lansare album: Lumea Asta@Hardward Pub

📅 Data: 26.03.2023 / 🕢 Ora acces: 19:00
📌
Locatie: Hardward Pub, Cluj-Napoca
📬 Adresa: str.Republicii Nr.110
Eveniment FB

Preturi si detalii despre categoriile de bilete:
🎟️ 80 lei –60 lei – Presale (reducere primele bilete 100 buc)
🎟️ 80 lei – Normal Ticket (în ziua evenimentului, online și la acces)
Locurile sunt limitate la bucati si se vor aloca in ziua evenimentului in functie de sosirea in locatie.
*Toate prețurile includ taxele locale si nu includ taxa de procesare.
**Taxa de procesare nu este returnabila.
Minorii pana in 16 ani au acces gratuit la eveniment doar însoțiți de cel puțin un părinte.

__________________________

In data de 26 Martie vino să auzi live noile piese Celelalte Cuvinte, de pe albumul „Lumea Asta”, in Hardward Pub la Cluj Napoca!

Trupa Celelalte Cuvinte pornește într-un turneu de lansare a noului album, intitulat „Lumea Asta”. Celelalte Cuvinte vin cu un show complet nou, care va cuprinde cea mai mare parte a pieselor de pe noul disc de studio, într-o serie de concerte de neratat pentru fanii rock și metal. Albumul, lansat la casa de discuri Universal Music, propune o abordare nouă, dar care păstrează și amprenta clasică cu care Celelalte Cuvinte și-au obișnuit fanii în cei 41 de ani de muzică de calitate.
Albumul „Lumea Asta” va fi disponibil pe toate serviciile de streaming, având și ediții limitate CD și vinil, pentru colecționari. Pe lângă piese de pe albumul „Lumea Asta”, din concertele turneului nu vor lipsi nici hiturile care au consacrat trupa și nici alte piese din repertoriul ei de-a lungul timpului.
Turneul va fi un prilej de reîntâlnire cu fanii Celelalte Cuvinte din aproape toate orașele mari din România și se va întinde pe parcursul mai multor luni.
„Scena este locul unde ne simțim cel mai bine și orice reîntâlnire cu fanii noștri este un prilej de imensă bucurie. Bucuria va fi cu atât mai mare cu cât de data aceasta vom putea să împărtășim cu ei noile piese Celelalte Cuvinte, de pe albumul „Lumea Asta”, un album la care am lucrat foarte mult și de care suntem mândri. Vom încerca să ajungem în toate orașele voastre si vă așteptăm să ne bucurăm împreună de noile piese.”, a spus Călin Pop, solistul vocal și chitaristul trupei Celelalte
Cuvinte.
Pentru detalii și date de concerte, urmărește paginile oficiale de Facebook și Instagram Celelalte Cuvinte:
https://www.facebook.com/celelaltecuvinte
https://www.instagram.com/celelaltecuvinteoficial/

De asemenea, nu uita să te abonezi la canalul oficial de YouTube, unde poți vedea atât piesele clasice Celelalte Cuvinte, cât și noile videoclipuri:
https://www.youtube.com/c/CelelalteCuvinte

Recomandări:

Best WordPress Themes