Coș

Celelalte Cuvinte @Buzau

Locatie eveniment: No Limit Club, Buzău
Adresa: str. Nicolae Bălcescu, nr.36, Buzău

Biletele online pot fi achizitionate aici la urmatoarele categorii de preturi:
– 60 lei – bilet Categoria I
– 40 lei – bilet Categoria II
– 80 lei – bilet Categoria VIP
Important: Dupa achizitionarea biletelor pentru rezervarea locurilor in sala va rugam sa sunati la numarul 0723429264!
Se pun în vânzare un număr limitat de bilete!

👉 Vineri, 10 aprilie / Celelalte Cuvinte – Lansare album “Electric Live” la Buzău.
===============================================
Celelalte Cuvinte lansează primul album electric live din cariera de 38 de ani a trupei, sub egida Universal Music. „Cuvintele pe care le rostim ni se par prea puţine pentru a exprima ceea ce simţim.”
Foarte tineri, în 1981, au căutat „Celelalte Cuvinte” pentru a-i exprima emoţiile şi gândurile. Au trecut multi ani de atunci, ani în care muzica lor a bucurat generaţii de fani, în care tablourile stilistice s-au succedat. De la romantismul primei decade cu „Iarbă prin păr”, apoi „Dacă vrei”, „Un sfârşit e un început”, „Scriori iubite”, „Nu-mi da tot într-o zi”, la protestul din „Se lasă rău”, „Cina dragonului”, „Armaghedon”, „Lupii”, „Boală de gânduri”, apoi o îmbinare între cele două şi o reîntoarcere la matcă prin „Zmeie”, „Stem”, „Între vise”, Celelalte Cuvinte şi-a păstrat mereu crezul, valorile şi personalitatea artistică, dobândind statutul de trupă-legendă a rock-ului românesc. Nu şi-a dezamăgit niciodată fanii, nu a făcut niciodată compromisuri de dragul comercialului.

Pe 13 decembrie 1981, în calitate de trupă a Casei Studenţilor din Timişoara, Celelalte Cuvinte a susţinut primul concert în „sala festivă” a acesteia. Evenimentul a fost considerat actul oficial de naştere a trupei.

“Celelalte Cuvinte – ELECTRIC LIVE la Sala Palatului” este un dublu album de peste 2 ore, care conține povestea celor 30 de ani împliniți la data concertului de la Sala Palatului, într-o interpretare live de excepție. Experiența unui concert Celelalte Cuvinte e ceva special, fanii spunând mereu despre ei că sunt prin excelență “o trupă de live”. Pentru prima oară, această experiență este imprimată pe un suport audio, într-un album care marcheză probabil cel mai impresionat (și mai lung) concert din cariera trupei.

Călin Pop, Marcel Breazu, Leontin Iovan, Tiberiu Pop şi Ovidiu Roşu se pregătesc pentru întâlnirea cu fanii din Buzău, cărora le vor spune, în stilul propriu, povestea Celorlalte Cuvinte.

Discografie:
– 1984 – V/A – Formaţii Rock #8 – vinil, Electrecord
– 1987 – LP- Celelalte Cuvinte – vinil, Electrecord
– 1990 – LP – Celelalte Cuvinte II – vinil, mc, Electrecord
– 1992 – LP – Se lasă rău – Vinil, Toji Production
– 1994 – LP – Armaghedon- mc, CD, Vivo
– 1996 – LP – Vinil Colection – MC, CD, Electrecord
– 1997 – LP – Ispita – mc, Zone Records
– 2004 – LP – NOS – mc, CD, Intercont Music
– 2008 – LP – Stem – CD, TVR Media.
– 2014 – LP – Trup Și Suflet (Live Acustic)

*Toate prețurile includ taxa de ticketing și taxele locale.

Best WordPress Themes