Coș

Casatoria – O comedie eterna!(anulat)

Casatoria – O comedie eterna!

Locatie eveniment: Sala consilului Judetean Buzau
Adresa: Blv. Nicolae Bălcescu, Buzău

Biletele pot fi achizitionate online aici, la următoarele prețuri:
– 100 lei – pret Bilet categoria I
– 80 lei – pret Bilet categoria II

? Marti, 24 martie, ora  19:30 la Sala Consiliului Județean / CĂSĂTORIA de N.V. Gogol – O comedie eternă!
===============================================
Marți, 24 Martie, Sala Consiliului Județean, în premieră la Buzău un spectacol strălucitor, atât prin ținuta actoricească, regie, dar mai ale printr-o scriitură dramatică ce a făcut istorie.

regia: Alexandru Mazgareanu
cu: Theodora Sandu (Agafia Tihonovna), Ionut Visan (Ivan Kuzmici Podkoliosin), Bogdan Farcas (Kocikariov), Clara Flores (Fiokla Ivanovna), Paul Chiributa (Baltazar Baltazarovici Jevakin), Ilie Galea (Ivan Pavlovici Omleta), Alin Teglas (Nikanor Ivanovici Anucikin), Oxana Moravec (Arina Panteleimonovna)

Dupa indelungi cugetari, Podkoliosin, un functionar burlac din Rusia țaristă, cu un comportament ezitant și îndărătnic, decide că este timpul să se căsătorească și angajează o pețitoare, pe Fiolka Ivanovna, pentru a-i găsi o sotie pe masura statutului si a averii pe care le deține.
Fiokla i-o propune pe Agafia Tihonovna, fiica unui negustor bogat, care iși cautș și ea un soț cu o poziție socială de invidiat. La indemnul prietenului sau, Kocikariov, funcționarul decide să o viziteze pe încântătoarea Agafia, dar descoperă cu uimire că fata mai are si alti pretendenți, lucru care generează o serie de situații neprevăzute si comice, un adevarat tur de forță pentru barbații dornici de însurătoare.

„Tanarul regizor Alexandru Mazgareanu si-a consolidat statutul de creator inventiv si aceeasi inventivitate o manifesta si in tratarea scenica a piesei lui Gogol, un exemplu de satira desavarsita; in conceptul sau regizoral pastreaza ca imagine generala atmosfera epocii secolului XIX prin scenografie, dar aplica personajelor o nota actuală. Spectacolul atrage publicul, actiunea e condusa scenic cu un ritm alert care ține publicul permanent în priză, dornic să savureze replică cu replică lupta celor 4 pretendenți.”
(Ileana Lucaciu – critic de teatru)

*Toate prețurile includ taxa de ticketing și taxele locale.

Best WordPress Themes