Coș

Cargo • Celelalte Cuvinte live @ Quantic

CARGO si CELELALTE CUVINTE live @ Quantic

Data: 23.04.2023 / Ora: 19:00
Locatie: Quantic Club, Bucuresti
Adresa: Grozavesti, nr.82,Sect.6
Eveniment
[/one_fourth]

Preturi si detalii despre categoriile de bilete:
 120 lei – 85 lei – Acces Earlybird (preț redus pana pe data de 17 aprilie, inclusiv)
120 lei – 100 lei – Acces Presale (preț redus intre 18 sii 22 aprilie, inclusiv)
120 lei – Acces (preț în ziua evenimentului)
____________________________

Program:
Ora de acces 19:00

Duminică, 23 aprilie, Cargo și Celelalte Cuvinte revin pe scena Quantic in acelasi concert.
Considerată de fani „cea mai iubită trupă rock” din România, Cargo a scris și continuă să scrie istorie în rock-ul românesc, iar pe 23 aprilie urcă pe scena Quantic pentru încă un concert care cu siguranță va rămâne în topul preferințelor iubitorilor de rock. Înființată în 1985 de regretatul chitarist Adi Bărar, trupa Cargo a reusit, de-a lungul carierei, să demonstreze generațiilor tinere că rockul este în continuare iubit și apreciat la noi în țară.
Formula actuală îi include pe Adrian „Baciu” Igrișan (voce/chitară), Tavi Pilan (tobe), Alin Achim (bass), Ionuț Cârjă (clape) și David Cristian (chitară).
Trupa Celelalte Cuvinte a pornit în turneul de promovare a noului album, intitulat „Lumea Asta”. Celelalte Cuvinte revin la Quantic cu un show complet nou, care va cuprinde atat piese de pe noul disc de studio cât și o parte din hit-urile cu care v-au încântat de-a lungul timpului.
„Scena este locul unde ne simțim cel mai bine și orice reîntâlnire cu fanii noștri este un prilej de imensă bucurie. Bucuria va fi cu atât mai mare cu cât de data aceasta vom putea să împărtășim cu ei noile piese Celelalte Cuvinte, de pe albumul „Lumea Asta”, un album la care am lucrat foarte mult și de care suntem mândri. Vom încerca să ajungem în toate orașele voastre si vă așteptăm să ne bucurăm împreună de noile piese.”, a spus Călin Pop, solistul vocal și chitaristul trupei Celelalte Cuvinte.

* Accesul copiilor cu vârsta de până la 7 ani inclusiv este gratuită dacă sunt însoțiți de un părinte care deține un bilet valabil de acces. Recomandam utilizarea castilor de protectie fonica pentru copii.
Accesul copiilor cu vârsta de până la 16 ani inclusiv este permisa in baza unui bilet valabil si dacă sunt însoțiți de un părinte care deține un bilet valabil de acces.
Accesul minorilor cu varsta cuprinsa intre 16 si 18 ani este permisa in baza unui bilet valabil de acces.
Minorilor le este interzisă servirea şi consumul de băuturi alcoolice.
Este permis accesul cu animale de companie cu condiția respectării regulamentului privind animalele de companie în spațiul public (animalele vor fi ținute în lesă, câinii de talie mare sau rase agresive obligatoriu poartă botniță etc.).
Ai grija de bunurile tale! Organizatorii/producătorii nu sunt responsabili pentru bunurile participanţilor ori pentru eventuale pagube produse.
Pe durata evenimentului se vor realiza înregistrări audio şi video, care vor fi folosite ulterior pe platformele de social media ale noastre și ale partenerilor, iar unele pot conține, aleatoriu, imaginea sau vocea persoanelor din public. Participarea la eveniment reprezintă acordul implicit pentru folosirea lor în aceste scopuri.
Pe durata evenimentului pot fi folosite lumini cu efect stroboscopic, care cresc riscul declansarii crizelor de epilepsie. Recomandam persoanelor afectate de aceasta conditie sa evite participarea.
Evenimentul poate suferi modificari in functie de condiţiile meteorologice.
Organizatorii îşi rezervă dreptul de a solicita acte care dovedesc varsta participantilor minori.
Organizatorii își rezervă dreptul de a modifica regulamentul în conformitate cu prevederile aflate în vigoare.
Contravaloarea biletelor de acces nu poate fi returnata.
Pentru buna desfasurare a evenimentului, organizatorii isi rezerva dreptul de a interzice accesul persoanelor care nu respecta regulile de acces.

Best WordPress Themes