Coș

Cargo @ Quantic Open Air

Locatie eveniment: Club Quantic
Adresa: Grozăvești nr. 82, București, Sect.6[/one_fourth]

Biletele pot fi achizitionate online aici, la următoarele prețuri:
60 lei, 40 lei – Earlybird  (preț redus pentru primele 50 bilete)
60 lei, 50 lei – Presale (preț redus pana pe data de 25 septembrie, inclusiv)
60 lei – Acces general (preț în ziua evenimentului)
CARGO @ Quantic OpenAir
Data: Joi, 26 septembrie
Locație: Club Quantic
Acces public: Începând cu ora 19:00
==================================================
Formația CARGO ia ființă la Timișoara, în anul 1985. De-a lungul anilor, în cadrul formației au avut loc mai multe schimbări de componență, formula actuală fiind Adi Bărar (chitară), Adrian „Baciu” Igrișan (voce/chitară), Tavi Pilan (tobe), Ionuț Cârjă (clape) și Alin Achim (bass).
În anul 1990, prin intermediul unor fani ai formației, un grup de reporteri francezi ascultă câteva cântece înregistrate pe o casetă audio, rămânând plăcut impresionați. Aceștia iau legătura cu o casă de discuri din Paris și cu câteva posturi de radio, demers ce naște un turneu al formației în Franța, ocazie cu care aceștia înregistrează și primul single pe vinil – „Ana”.
Perioada de cristalizare a genului muzical, cu elemente balcanice combinate cu rockul occidental, încep să definescă expresia muzicală/stilul CARGO.
Datorită bogatei activități concertistice și de studio, formația se maturizează, își găsește drumul și genul muzical pe care nu îl mai schimbă, muzica compusă devenind tot mai profundă, cu teme și texte diverse, trecând de la socio-politic la iubire, istorie, mistic, religie, supranatural. Toate acestea, alături de emblema „dracon” (stindardul armatei dacilor) fac ca astăzi, formația CARGO să fie unică și ușor de identificat.
Melodii precum „Aproape de voi”, „Doi pași”, „Nu pot trăi fără tine”, „Mama” etc. sunt cântece de referință ale trupei, iar melodia „Dacă ploaia s-ar opri” de pe albumul „Spiritus Sanctus”, este considerată una dintre cele mai frumoase balade rock românești, fiind cea mai difuzată melodie de după Revoluția din 1989 și numărul 1 pentru 41 de săptămâni la Europa FM.
========================================

*Toate prețurile includ taxa de ticketing și taxele locale.
Eveniment organizat de club Quantic

Best WordPress Themes