Coș

Campanie de strangere de ajutoare Donatii


📆 Perioada: 17-18.12.2023
📌 Locatie eveniment:  Love bar, Sibiu
🏠 Adresa: str. Avocat Ilie Macelaru, Sibiu
📧 Eveniment

Donatiile pot fi achiziționate aici:
20 lei – DONATIE
*Prețurile includ taxele locale si nu includ taxa de procesare.

? ‼️ Totul este despre IUBIRE , ca urmare, la LOVE BAR se va organiza din 18 noiembrie pana in 18 decembrie o strangere de ajutoare pentru copiii nevoiasi, locuitori in satele din jurul Sibiului si familiile acestora.

Ce inseamna efectiv aceasta campanie?
Daca aveti hainute, pături, lenjerii de pat, incaltaminte in stare buna ramasa sau noua de la copiii dvs, articole de igiena (sampon, sapun, pasta, periute de dinti, spray, absorbante), alimente neperisabile (conserve, faina, orez, ,malai, zahar, sare, etc), dulciuri (ambalate, cu termen de valabilitate de minim un an), jucarii, sau doriti sa achizitionati un „bilet/cupon” prin AmBilet.ro, in valoare de 20lei, va rugam sa ne contactati la numarul de telefon 0721 243 034, iar noi, echipa Love bar, va promitem sa strangem toate cele de mai sus la noi in locatie si , din banii adunati prin AmBilet.ro , sa cumparam cele necesare pentru copiii cu nevoi din jurul Sibiului si familiile acestora. Tot ceea ce se strange va fi impartit la familii, cu ajutorul asistentilor sociali, si, bineinteles, al dumneavoastra, daca doriti sa participati personal la campania noastra.
Toate ajutoarele, de orice natura, vor fi depozitate la Love bar pana la data la care se va merge pe sate pentru a fi impartite. Va rugam doar ca ele sa fie ambalate in cutii pe care sa fie mentionate tipul de produs si varsta aferenta.
Va multumim ca faceti parte din echipa Love bar in a raspandi dragostea fata de semenii nostri mai putin norocosi!
Best WordPress Themes