Coș

Ziua 3 (14 septembrie, ora 19:00)
HENRIK FREISCHLADER BAND (GERMANIA)      /    RITA CHIARELLI BAND (CANADA)

Biletele pot fi achiziționate la următoarele preturi, în funcție de locul din sala:
75 lei – Bilet ziua 3 (14 septembrie)
CLICK AICI ↘: SOLD OUT

VINERI, 14 septembrie, ora 19.00 – Seară de blues

Henrik Freischlader Band (Germania)
Muzicienii care fac parte din Henrik Freischlader Band vin din Germania. Henrik Freischlader este un multi-instrumentist, artist, compozitor, producător şi proprietar al unei case de discuri. A cântat alături de legende ca B.B. King, Peter Green, Gary Moore sau Johnny Winter, fapt ce i-a crescut enorm popularitatea, fiind unul dintre cel mai cunoscuţi blues-mani europeni.
Un auto-didact, artist solo, compozitor, producător și proprietar de companie de discuri, scenele din Europa i-au devenit o a 2-a casă de mulți ani. Discografia lui extinsă deja conține 6 albume de studio și 3 de scenă. De mulți ani, Henrik și-a perfecționat talentul de multi-instrumentist și compozitor și a avut șansa să cânte pe scene mari alături de artiști importanți. Azi, cântărețul și chitaristul german este unul din cei „mai doriți” muzicieni de acest gen în lume.

Link: https://www.youtube.com/watch?v=VRx8vQC0S10

Rita Chiarelli Trio (Canada)
Rita Chiarelli, cea mai apreciată artistă de blues din Canada, cu un premiu JUNO (echivalentul unui premiu Grammy in Canada) și alte 4 nominalizări ulterioare la premiile JUNO, ea este supranumită „Zeita Blues-ului” în Canada.
Rita Chiarelli va veni pentru prima dată în România la Brașov Jazz & Blues Festival 2018.

Link: https://www.youtube.com/watch?v=-EjBOxvMBUI

Best WordPress Themes