Coș

Ziua 2 (13 septembrie, ora 19:00)
TAD ROBINSON & LK BAND (SUA/GERMANIA)     /     JULIAN SAS & BAND (OLANDA)

Biletele pot fi achiziționate la următoarele preturi, în funcție de locul din sala:
75 lei – Bilet ziua 2 (13 septembrie)
CLICK AICI ↘: SOLD OUT

JOI, 13 septembrie, ora 19.00 – Seară de blues

Tad Robinson & LK Band (SUA/Germania)
Nominalizat de 7 ori la Blues Music Awards, Tad Robinson a crescut în New York – SUA, înconjurat de muzică. Inspirația sa a venit atunci când, ca băiat, a auzit-o pe James Cotton în Central Park. De atunci „a vrut întotdeauna să fie muzician”. El spune că a fost influențat de sunetele lui Ray Charles, Sonny Boy Williamson, Otis Redding și Little Richard și de muzicienii de stradă, cum ar fi Sugar Blue. BLUES Music Magazine spune despre Tad Robinson că „Este una dintre cele mai bune voci soul din generația sa”, iar Downbeat Magazine afirmă că “Robinson se plasează în vârful clasementului celor mai bune voce de soul blues în viață.”
La Brasov Tad Robinson va cânta soul & blues acompaniat de o trupă de instrumentiști excepționali: Lars Kutschke (chitară), Atilla Herr (chitară bass), Heiko Jung (tobe) și Till Sahm (pian).

Link: https://www.youtube.com/watch?v=oIZVpzTlgk4

 Julian Sas & Band (Olanda)
Julian Sas, cel mai bun chitarist de blues rock din Olanda este lider al trupei Julian Sas Band. El este inspirat de eroii chitariști americani precum Johnny Winter, Walter Trout și Jimi Hendrix și giganții blues John Lee Hooker, Freddie King și Willie Dixon. Julian Sas, câștigătorul premiului „European Blues Award for Best Artist 2016”, este considerat primul maestru european al bluesului la chitară electrică.

Link: https://www.youtube.com/watch?v=T3F70axRrPE&t=881s

Best WordPress Themes