Coș

BluesCore @MA hub

Locatie eveniment: MA hub
Adresa: Parc I.C.Brătianu 58A, Oradea

Biletele pot fi achiziționate de pe www.AmBilet.ro la următoarele prețuri:
Presale Ticket: 35 lei (preţ redus până la data de 13.06.2021, inclusiv)
Normal Ticket: 40 lei (preţ în ziua evenimentului, atât online cât și la intrare)
Taxa de procesare: 5% lei / bilet.

Luni 14 iunie, începând cu orele 20:00, haideți să ne adunăm în grădina MA Hub să ne bucurăm împreună de un concert rar. Avem onoarea să îi avem pe scena noastră pe BluesCore, alături de un invitat special: Vivi Repciuc.
Vorbim de un proiect de blues inițiat de bateristul american de origine română, Liviu Pop. Un trio dinamic al cărui repertoriu este compus în majoritate din piese clasice de muzică blues și soul dar care propune incursiuni și în alte stiluri muzicale (jazz, funk & rock) atât că textură sonoră cât și ca stare.

Experiența acumulată în Statele Unite de către LIVIU POP (baterie) prin colaborări cu artiști precum Hubert Sumlin, Sam Lay, Lucky Peterson, Debbie Davies, Lil’ Dave Thompson, Toni Lynn Washington, Bruce Katz, Studebaker John, Ruben Wilson, Mighty Sam McClain, Chris Tofield, Murali Coryell, Slam Allen, Kal David, Diane Blue, Chris O’Leary Band, Matt Schofield și mulți alții, ”justifică” groove-ul inconfundabil al acestui extraordinar baterist!
HANNO HOFER (chitară/voce) este chitaristul și vocalistul grupului care aduce o naturalețe de interpretare dobândită prin studierea atentă a stilului de blues. În același timp, el propune însă și aventuri chitaristice
în afara idiomului de blues care dau personalitate trio-ului. Hanno este și component al cunoscutului grup Nightlosers alături de care reprezintă România în cele mai îndepărtate colțuri ale lumii.
Unicitatea acestui trio este dată de sunetul inconfundabil al orgii Hammond, un instrument total aparte. Îndemânarea, lejeritatea, dinamica și totodată sensibilitatea cu care RAUL KUSAK (orgă Hammond) reușește să stăpânească acest complex instrument, fac ca acest proiect să ofere o experiență sonoră deosebită și din punct de vedere al instrumentației.

Vivi Repciuc, un chitarist bine cunoscut din ani ‘60-’70 în România, este unul dintre primii artiști care a pus bazele rock-ului în Oradea. Pe parcursul anilor acesta a colaborat și cu trupe orădene și naționale cunoscute precum: Compact, Miraj, Statuar, Riff din Sibiu, Mondial, Basorelief, Prefix 990.

Hanno Hofer (chitară/voce)
Raul Kusak (orgă Hammond)
Liviu Pop (baterie)
Vivi Repciuc (invitat special)

* Copiii cu vârsta până în 7 ani au acces gratuit – cu însoțitor posesor de bilet/abonament valabil.
* Copiii cu vârsta peste 7 ani și până în 16 ani au nevoie de bilet la preț întreg și de însoțitor.

Best WordPress Themes