Coș

BLUESCORE la The PUB Universitatii

BLUESCORE la The PUB Universitatii

Locatie eveniment: The PUB Universitatii
Adresa: Bd. Regina Elisabeta 9, Sector 3 Bucuresti

Biletele pot fi achiziționate de pe www.AmBilet.ro la următoarele prețuri:
65 lei – Acces cu loc
*Toate prețurile includ taxele locale si nu includ taxa de procesare.**Taxa de procesare nu este returnabila.
 ? BLUESCORE la The PUB Universitatii
? Data: Miercuri 6 iulie 2022 / ? Ora: 20:00
? Locatie: The Pub Univestitatii
Eveniment Fb: Facebook
==================================================

BLUESCORE
Hanno Hofer (chitara/voce)
Raul Kusak (orga Hammond)
Liviu Pop (baterie)
Un proiect de blues initiat de bateristul american de origine romana, LIVIU POP. Un trio dinamic al carui repertoriu este compus in majoritate din piese clasice de muzica blues si soul dar care propune incursiuni si in alte stiluri muzicale (jazz, funk & rock) atat ca textura sonora cat si ca stare.
Experienta acumulata in Statele Unite de catre Liviu Pop brin colaborari precum Hubert Sumlin, Sam Lay, Lucky Peterson, Debbie Davis, Lil’ Dave Thompson, Toni Lynn Washington, Bruce Katz, Studebaker John, Ruben Wilson, Mighty Sam McClain, Chris Tofield, Murali Coryell, Slam Allen, Kal David, Diane Blue, Chris O’Leary Band, Matt Schofield si multi altii, „justifica” groove-ul inconfundabil al acestui extraordinair baterist!
HANNO HOFER este chitaristul si vocalistul grupului care aduce o naturalete de interpretare dobandita prin studierea atenta a stilului de blues. In acelasi timp, el propune insa si aventuri chitaristice in afara idiomului de blues care dau personalitate trio-ului. Hanno este si component al cunoscutului grup Nightlosers alaturi de care reprezinta Romania in cele mai indepartate colturi ale lumii.
Unicitatea acestu trio este data de sunetul inconfundabil al orgii Hammond, un instrument total aparte. Indemanarea, lejeritatea, dinamica si totodata sensibilitatea cu care RAUL KUSAK reuseste sa stapaneasca acest complex instrument, fac ca acest proiect sa ofere o experienta sonora si din punct de vedere al instrumentatiei.
Va asteptam deci, la The PUB Universitatii pentru o seara magica.
Va rugam sa va rezervati din timp locurile la 0728843782.
========================================

Best WordPress Themes