Coș

BLACK SUN EMPIRE si Pythius- Arena dnb (+16 ani)


Locatie eveniment: Arenele Romane
Adresa: Cuțitul de Argint 26, București, sect.4

Biletele pot fi achiziționate de pe www.AmBilet.ro la următoarele prețuri:
Early bird: 40 lei  pentru primele 700. SOLD OUT
Normal Ticket: 50 lei (preţ în ziua evenimentului, atât online cât și la intrare)

Sambata, 14 mai, sarbatoarea revine in Arenele Romane. Dupa o pauza de aproape un an de la ultima petrecere, suntem bucurosi sa ne reunim in arena alaturi de olandezii BLACK SUN EMPIRE, PYTHIUS si favoritii locali Yoshuu, Beepo si Joule, cu VLC la visuals.

Petrecerea are loc la Arenele Romane in aer liber.  (+16 ani)

BLACK SUN EMPIRE
Cand cei trei baieti din Utrecht (Rene Verdult si fratii Micha si Milan Heyboer) si-au ales numele, nu au realizat ca acesta este mult mai mult de-atat, este un destin care trebuie indeplinit. Dar pentru BLACK SUN EMPIRE, numele a devenit soarta. Cunoscuti pentru multi ca liderii drum and bass-ului mai dur, mai greu, mai experimental, BSE au devenit mai mult decat un nume de scena. Acum, BSE si casa lor de discuri, Blackout, formeaza un imperiu care se intinde peste toata planeta prin muzica produsa de artistii consacrati, dar si cei din noua generatie, crescuti si sustinuti de toata comunitatea din jurul lor. Pentru incalzire, ascultati Monologue sau Stranger

PYTHIUS
Ascensiunea lui Pythius pe scena drum and bass a fost subita si uimitoare. A fost nevoie doar de un EP legendar (ABANDON EP) lansat acum 6 ani pentru a-l propulsa in randul producatorilor respectati in scena. De atunci a adaugat la faima calitatilor sale de producator si prestigiul castigat prin seturile desfasurate pe scenele celor mai mari festivaluri din Europa. Merita mentionat cel putin festivalul LET IT ROLL unde Pythius este unul dintre cei mai asteptati artisti in fiecare pe scena BLACKOUT. Odata cu lansarea albumului DESCEND in 2018, pozitia lui Pythius pe scena drum and bass este consolidata iar noi convinsi ca trebuie sa il avem in sfarsit pe scena Arenelor Romane.

Alaturi de ei, pe scena vor urca eroii locali Yoshuu, Beepo si Joule (in premiera pe sena arena dnb) si rezidentul VLC la visuals.

Va rugam urmariti evenimentul facebook pentru detalii si informatii despre regulile de acces: https://www.facebook.com/events/233203995044480

*Toate prețurile includ taxa de ticketing și taxele locale.
* Copiii cu vârsta până în 15 ani, inclusiv, nu au acces.
* Copiii cu vârsta peste 16 ani, inclusiv au nevoie de bilet la preț întreg.

Best WordPress Themes