Coș

Rock Me-Osica Fest 2018

 Evenimentul a fost anulat, mai multe informatii aici: http://maximumrock.ro/festivalul-rock-osica-fest-2018-fost-anulat-afla-mai-multe-detalii/
Comunicat: Organizatorul festivalului Rock Me-Osica Fest anunta anularea evenimentului din 13-15 iulie 2018 din comuna Osica de Sus judetul Olt, din motive de forta majora. Dupa ploile abundente din ultima perioada, incinta unde trebuie sa se desfasoare festivalul este inundata in asa masura incat organizarea unui eveniment in aceasta si in urmatoarea perioada este imposibila in conditii legale. De aceea organizatorul anunta anularea evenimentului si recomanda urmarirea noutatilor despre noua data si locatie pe siteul oficial www.rockme.ro sau pe siteul oficial de Facebook. Festivalia multumeste pentru intelegere si pentru faptul de a va avea alaturi.
Abonamente:
Normal 
(>10 iulie 2018): 90 lei

Early Bird (19 februarie – 19 martie 2018): 125 lei
Regular (20 martie – 15 iulie 2018): 176 lei
*Toate prețurile includ taxa de ticketing și taxele locale.


Festivalul de muzica “Rock Me“ marcheaza Osica de Sus-Olt pe harta Romaniei
Aflat la prima sa editie, festivalul national de muzica ”Rock Me” incepe sa isi deruleze povestea, in fiecare an, pentru toti fanii rockului: muzica poate transforma lumea pentru ca muzica poate transforma oamenii, ducandu-ne pe toti dincolo de preconceptii, bariere sociale, culturale sau geografice.
Editia din anul 2018 debuteaza vineri, 13 iulie cu trupe binecunoscute precum Altar si OCS (Omul cu Sobolani) si timp de trei zile vor incanta si energiza publicul prin puterea si armonia muzicii impreuna cu alte doisprezece formatii notorii in tara si peste hotare. Sprijinind dezvoltarea culturala a Olteniei, primarul comunei Osica de Sus si Ministerul Culturii si Educatiei vor deschide festivalul vineri, 13 iulie, incepand cu orele 14:00.
Programul evenimentului poate fi consultat pe pagina oficiala de Facebook https://www.facebook.com/RockMeFestival/ si pe website-ul official www.rockme.ro.
Sustinand acest amplu eveniment cultural, partenerii oficiali ai organizatorului invita toti iubitorii de rock sa se lase purtati de magia muzicii pe durata acestor trei zile inedite la ”Rock Me”-Osica Fest 2018.

Program:
Vineri, 13 iulie 2018
White Ash
HTETHTHEMETH
Bucium
Implant pentru refuz
Luna Amara

Sambata, 14 iulie 2018
Sunet FIN
The Kryptonite Sparks
The Mono Jacks
Altar
OCS(Omul Cu Sobolani)
Duminica, 15 iulie 2018
Melting Dice
Days Of Confusion
Firma
Vita De Vie

Rock Me- The Camp
Pe langa scena, care este bineinteles miezul festivalului, arealul „Rock Me” se intinde pe alte trei zone in care se desfasoara cazarea participantilor. Camp-ul este dotat cu electricitate, toalete, dusuri, puncte de prim-ajutor, de jandarmerie si pompieri precum si standuri cu fast food&drinks. Fortele de securitate aflate in serviciul organizatorului sunt prezente tot timpul, pe tot arealul festivalului si asigura o desfasurare exemplara a evenimentului.
Osica de sus, judetul Olt este o localitate aflata la:
-26 km de Slatina Olt
-18 km de Caracal
-50 km de Craiova si Dragasani
-70 km de Rosiorii de Vede

Best WordPress Themes