Coș

Concertul va avea loc la Hard Rock Cafe din Bucuresti, în data de 20 iunie 2018.
Biletele pot fi achizitionate aici la următoarele prețuri:
VIP
– cu loc la masă în fața scenei (doar 80 bilete!) – 80 lei SOLD OUT!
Acces general – cu loc la masă – 60 lei
Acces general 
– fără loc la masă – 50 lei
Last minute –
cu loc la masă în zonă cu vizibilitate redusă – 60 lei (ultimele 50 de bilete)
Pentru rezervări (locuri la mese) va rugăm să sunați la Hard Rock Cafe – 0212066261
*Toate prețurile includ taxa de ticketing și taxele locale.

 

Phoenix la peste 50 de ani distanţă de începutul poveştii, de momentul când nu se întâmplase nimic, când ne aflam încă în expoziţiune, cu acelaşi nume care i-a intuit încă de pe atunci destinul. Legendă neîntreruptă pentru o jumătate de veac, pasărea deschide, fără efort, porţi de eter, înghiţind orizont după orizont. Pe de o parte ea are timp, este înzestrată cu dimensiunea timpului, iar cel ce o are pe aceasta are calitatea infinitului. În acelaşi timp, are un semn şi un semnificat atemporal – o simultaneitate cu „oricând”. Deci are ceva din increat, din neintuit, deci are măreţie.
Caracterizată în special prin tradiţie şi constanţă, muzica Phoenix a menţinut timp de o jumătate de veac spiritul valorilor pe care le promovează: originalitate, responsabilitate, educaţie. Într-o lume în continuă evoluţie, într-o industrie muzicală în continuă schimbare, Phoenix îşi propune să menţină contactul fiecărei generaţii cu identitatea ce de drept ne aparţine. În acelaşi timp, mijloacele folosite sunt mereu încărcate de inovaţie şi creativitate, răspunzând cerinţelor actuale, însă fără a trăda modalitatea de expresie care a transformat acest proiect în unicat.
Concertul Phoenix Classics propune o trecere prin momentele cheie din istoria muzicală a formației Phoenix și ne amintește de „Vremuri”, „Nunta”, „Fata verde”, de „Mugur de fluier” și de „Strunga”, de „În umbra marelui URSS”, „Baba Novak” și „Apocalipsa”, de refrenele celebre care au conturat aproape 56 de ani de poveste.[/three_fourths_last]

Best WordPress Themes