Coș

My Queen by Dan Helciug

Concert AMÂNAT la o dată ce va fi anunțată ulterior!
IMPORTANT:
Spectacolul My Queen By Dan Helciug, programat pe terasa Club Quantic se va amâna, iar noua data va fi comunicată în scurt timp.
Menționam că din motive tehnice, ce nu țin nici de formație și nici de administrația clubului scena nu va putea fi montată pe terasă în timp util, iar acest spectacol, a fost găndit până în cele mai mici detalii special pentru un asemenea loc (terasa).
Banii pentru toate biletele achiziționate online până în acest moment vor fi returnați în cursul săptămînii viitoare.
Vă mulțumim pentru înțelegere.

Sonoritățile Queen pot fi ascultate din nou la București!
Dacă vă era dor să fredonați „We Will Rock You”  până la epuizare sau să ascultați „Bohemian Rhapsody”Dan Helciug vă așteaptă în data de 9 iunie alături de trupa sa pentru a petrece împreună o seară de muzică de calitate printr-un show „My Queen by Dan Helciug”, unde celebrele piese ale trupei Queen se vor auzi pe terasa clubului Quantic din București!

Despre Dan Helciug
Absolvent al Universității de Teatru și Film (U.N.A.T.C) din București, Dan Helciug este un actor, muzician, compositor, textier, lider vocal și prezentator TV, cunoscut în lumea muzicii în special prin intermediul cunoscutei trupe SPITALUL DE URGENȚĂ, unde este și lider vocal.
Activând inițial în trupa Parlament (cu care a lansat 3 albume), cu proiectul Spitalul de Urgență acesta a avut 4 materiale discografice, dar și câteva proiecte solo, timp în care a activat și în lumea televiziunii ca actor principal în Ferma Vedetelor (Pro TV), dar și ca gazdă a proiectului TVR Eurovision 2017.
De-a lungul timpului, Dan Helciug a cântat pe aceeași scenă cu DIO, H-Blockx, Apocalyptica, Alphaville, din anul 2010 acesta fiind vocea MOZART ROCKS.
Eveniment FB: My Queen by Dan Helciug

Biletele  pot fi achizitionate la următoarele prețuri:
29 lei (100 bilete) – Presale
35 lei – Normal Ticket
50 lei – Acces în ziua concertului

*Toate prețurile includ taxa de ticketing și taxele locale.
* Copiii cu vârsta până în 7 ani au acces gratuit – cu însoțitor posesor de bilet/abonament valabil.
* Copiii cu vârsta peste 7 ani și până în 16 ani au nevoie de bilet la preț întreg și de însoțitor.

Best WordPress Themes