Coș

Festivalul Teatru sub Luna 2018

Biletele pot fi achizitionate aici la următoarele prețuri:
Abonament redus 3DAY Pass – 82,87 lei
(doar 30 buc)  OFERTA SPECIALA (pt zilele 13-15 iulie)
Abonament 3DAY Pass – 150 lei (pt zilele 13-15 iulie) preț la acces în seara evenimentului
Presale  3DAY Pass 
(oricare 3 zile la alegere) – 95 lei
Presale  Full PASS
(îl poți da unui prieten dacă nu ajungi) – 199 lei
La festival nu se fac rezervari. Locurile la mese se ocupa in ordinea sosirii!
*Toate prețurile includ taxa de ticketing și taxele locale.

Teatru sub lună, singurul festival de teatru independent în aer liber, se află la a-4-a ediție și reunește sub cerul liber și arzător de iulie atmosfera proaspătă a unei piese de teatru bine regizate și încântarea unei seri de jazz sau café-concert, toate frumos conturate cu expoziții de pictură, desen, costume și sculpturi din lemn.

Festivalul de teatru urban în aer liber Teatru Sub Lună are loc între 29 iunie – 15 iulie, de vineri până duminică, în Grădina Quantic din parcul Grozăvești, situată la 3 minute de metrou.

Pe durata a 3 weekend-uri regizori cu renume vor aduce pe scena festivalului spectacole de comedie în PREMIERĂ.
9 spectacole de comedie
9 concerte de jazz, rock acustic și alternativ, balade
30 artiști care vor expune: fotografie, pictură, sculptură în lemn, costume și multe altele
Standul Editurii InDArt cu sute de cărți

#teatrusublună este singurul festival de teatru independent în aer liber și este organizat de InDArt – singurul brand multicultural din țară, având proiecte diverse: Teatru, Carte, Muzică, Pictură și Fotografie.
Festivalul de teatru urban este creat pe baza conceptului regizorului Bogdan Gagu și promovează arta urbană în aer liber, susținând prin proiectul „Alege-ți Povestea” tinerii artiști aflați la început de drum.
Pe lângă acestea, festivalul mai aduce și concerte din genuri de muzică precum jazz, acustic, underground și alternative.

PROGRAM

 29 IUNIE
18:00 OPEN DOORS

     20:15  „Trăieşte-ţi fanteziile” – adaptare şi regia Bogdan GAGU

Distribuţia: Adriana Guluţanu, Mihai Hurduc, George Ioan Hodor, Alexandru Iordache, Silvia Gagu

Sinopsis: Un cuplu, a cărui atracţie reciprocă s-a diminuat de-a lungul timpului, găseşte soluţia pentru resuscitare. Salvarea? Cartea doctorului Leopold Baumgartner: „Trăieşte-ţi fanteziile – o carte utilă pentru sănătate şi fericire“. De aici se declanşează o comedie de situaţie plină de savoare şi dinamism, cu răsturnări surprinzătoare şi scene de un comic dezlănţuit, în cel mai clasic stil bulevardier, în care sunt implicaţi, pe lângă cuplul Cucu şi vecinul voyeur şi hoţul bolnav de ulcer, intrat în apartament.

22:05 AUD BAND  – The refined sound – un concert cu inflecţiuni de jazz, balcanic, muzică bizantină şi muzică de film

30 IUNIE
18:00 OPEN DOORS

20:15    “ AMANDINA CU FRIȘCĂ ” de Theo Herghelegiu – regia Mihai BARANGA

Distribuţia: Olimpia Mălai, Mihai Baranga, Cristi Toma, Nicolae Năstăsia, Bogdan Costea, Victor Scoradeţ

        O piesă despre condiția cineastului român, încă dinainte ca el să ajungă la ea. Un text care îmbină dezinvolt trista realitate cu o raită veselă prin fantastic. Un spectacol să te pună pe gânduri, iar dacă nu le ai, pune gândurile pe tine. Grimasa pe care dezgustul pentru impostură și revolta surdă împotriva abuzului de putere ne-o va lipi în curând pe față, se transform aici într-un rânjet caustic și provocator. Ce poți să mai faci altceva, când ești confruntat cu haosul, decât să-i râzi în nas? AMANDINA CU FRIȘCĂ – un show la care s-ar putea să râzi până te dai cu capu’ de spectatorul din față… Sau din spate!?

22:05 D-L GOE  – concert acustic

01 IULIE
18:00 OPEN DOORS

     18:45 Lansare de carte Editura InDArt

     20:15  „Nu mor morţii când vor viii” sau „Cine va avea grijă de mine după ce voi muri?” de Miguel Alcoforado, traducerea Simina Lăcrimoăra Pop, REGIA: Bogdan GAGU

Distribuţia: Vasile Filipescu, Silvia Gagu, George Ioan Hodor, Diana Balmuş, Mihai Hurduc, şi cu participarea discretă a lui Bogdan Gagu

Muzica: Daniel Simion

Sinopsis: Ce se poate întâmpla atunci când familia ta crede că ai murit, îţi pregătesc parastasul iar tu apari neanunţat. Nu e groază, e comedie, pentru că toţi din familia ta se bucurau că tu nu mai eşti. Dar când apare amantul, amanta, popa, avocatul, fiscul lucrurile se transformă în cea mai fascinantă comedie.

22:05 CEZAR – concert acustic

06 IULIE
18:00 OPEN DOORS

     20:15  `Buzunarul cu pâine` de Matei Vișniec, REGIA: Alexandru Bogdan

Distribuţia: Alexandru Nagy și Ștefan Pavel

Sinopsis: ,,Buzunarul cu pâine’’ spune o poveste despre oameni și câini. Intrigate de sunetele ciudate, două personaje se opresc să salveze vietatea captivă în puțul adânc. Operațiunea devine dificilă, dar niciunul dintre cei doi bărbați nu pare să renunțe. Printre dialoguri foarte naturale și discuții profunde despre sensul vieții, bucăți de pâine și capete de sfoară se strecoară în fântână.

22:05 UMBRA – rock acustic alternativ pentru oamenii mari cu suflet de copil

07 IULIE
18:00 OPEN DOORS

     20:15 “Rasul e strict interzis” – regia ANCA MARIA COLȚEANU

Distribuţia: Adriana Titieni, Cosmin Sofron, Flavia Diana Hojda

      22:05 WILDSIDE – rock acustic – Lansarea primului videoclip

 08 IULIE
18:00 OPEN DOORS

     18:45 Lansare de carte Editura InDArt. „China în povestiri” de Nina F. Gherman. Invitaşi speciali: Daniel Făt, Fang Shuang, Bogdan Gagu şi actorii Teatrului InDArt

     20:15 RECUL – teatru de improvizaţie. Cu o experienţă de peste 10 ani actorii de la RECUL ne pregătesc o seară pe care cu greu o vom putea uita. Râsete şi voie bună.

22:05 Quitar Night cu BALAURUL, chitaristul de la TROOPER, alături de invitaţi

13 IULIE
18:00 OPEN DOORS

     20:15  „Şoimul – cea mai dulce poveste de dragoste”  REGIA: Bogdan GAGU

Distribuţia: Silvia Gagu, Cristian Mardare, Mihai Hurduc
Muzica: Daniel Simion
Sinopsis: O fereastră spre lumea anilor trecuți, ca o briză de primăvară, combinate ca într-o poveste cu comicul inocenței și o poveste de iubire plină de emoție și învățături între un soldat și o țigancă din Spania, anii 1800, când țara se afla în război. O suită de povestiri despre iubire și despre dragoste ne vor transpune într-o lume fantastică unde alegoria e ingredientul de bază.

22:05 Ţapinarii – videoproiecţie ultimul videoclip

14 IULIE
18:00 OPEN DOORS

     20:15 STAND-up fără vulgaritate cu MARIUS GHEORGHIU, Tipul ăla dezbrăcat complet, de la Românii au Talent. Peste 2000 de showuri in 14 ani – Stand up comedy – live! Iniţiatorul singurului show de stand up comedy FĂRĂ VULGARITATE din ROMÂNIA!

22:05 BARTER – singura trupă prezentă în toate cele 4 ediţii ale festivalului.

 15 IULIE
18:00 OPEN DOORS

     18:45 Lansare de carte Editura InDArt

     20:15  FLIRT„, după o idee de Mihai Baranga
Distributia: Andreea Duta şi Mihai Baranga
Sinopsis: Spectacolul “FLIRT” este o demonstratie inteligenta si plina de umor ca lucrurile pot sta si altfel.
Vrei sa ai succes in numai 10 pasi? Sa fii fericit cu numai 2 piruete? Sa iti gasesti sufletul pereche dupa primul colt? Sa iti afli talentul ascuns cel tarziu maine dimineata? 

“FLIRT” este o piesa inspirata de cartile motivationale care îţi propun tot felul de “reţete garantate” ale succesului la nivel personal si te invata cum sa te “marketezi” folosind controlul minutios al respiratiei, mersului, posturii, sarutului, privirii, luand oamenii ca pe niste aparate de uz casnic, a caror perioada de garantie expira dupa .. trei ani, apoi reciclati pentru o noua relatie, dacă nu buni de aruncat, anuland orice urmă de romantism si uitand ca suntem fiinte unice, care nu trebuie reduse la CNP-uri.

22:05 CONCERT ACUSTIC TBA

Expoziţia de ARTĂ

 1. Wood Be Nice – wood home decor
 2. IP Studio Art – cadouri din fier forjat
 3. Camelia Radu – design
 4. Imarie – colecţie de costume
 5. CARTEPEDIA şi Editura InDArt
 6. Florin Gândilă – expoziţie colectivă de fotografie
 7. Daniel Zlota – expoziţie de pictură
 8. Camera Luminoasă – fotografie
 9. Radu Bejan – fotografie şi video
 10. Matei Vladimir – pictură
 11. Dunia Project – pictură
 12. Pastile Roz – video, sculptura, pictura

După 20 iunie preturile biletelor vor fi urmatoarele:

Acces 1 zi – 50 lei

3 day PASS (oricare 3 zile la alegere) – 120 lei

Full PASS (îl poți da unui prieten dacă nu ajungi)- 250 lei

Locurile la masa nu pot fi rezervate. Acestea vor fi alocate in ordinea sosirii la eveniment.

#teatrusublună vizează în primul rând revitalizarea comunitară, oferind tinerilor un spațiu de interacțiune, comunicare și exprimare prin intermediul artei. Aceștia pot folosi arta ca mod de a înțelege actul artistic ca un produs accesibil, prin care se pot cunoaște mai bine atât pe ei înșiși, cât și pe cei din jur.

#teatrusublună este o inițiativă de îndrumare și informare cu scopul consolidării culturii contemporane. Credem că regenerarea culturală și artistică sunt esențiale într-o societate ale cărui valori au dispărut sub monolitul comunismului și susținem importanța diversității și a inițiativei individuale sau colective.

ORGANIZATOR: Teatrul InDArt

Co-organizator: Quantic și MyStage

Best WordPress Themes