Coș

Asociația Promusic Events organizează duminică, 13 Mai 2018 la Berăria H evenimentul „Puțin din fiecare” – concert caritabil de susținere a artistului Adrian Berinde care se luptă cu o boală cumplită.
În cadrul evenimentului vor concerta artiști de renume ai scenei românești și internaționale:
Phoenix, Iris, A.G. Weinberger, Krypton, Trooper, Ovidiu Ioncu (Kempes), Emeric Imre, Jimi El Laco, Rareș Totu, Adrian Naidin, Wildside, Solarra etc.

Adrian Berinde este un artist-reper. Un artist care a avut mereu curajul de a se reinventa şi de a se exprima într-o viziune muzicală extrem de personală. Arta sa îmbină lirismul cu meditaţia, delicateţea cu ironia, furia revoltei cu seninătatea placidă, acurateţe expresiei cioplite direct din suflet cu inefebila evanescenţă a sugestiei.
Pentru toţi cei care îl cunosc, Adrian Berinde este un artist al luminii, ce exprimă prin muzică, concepţia fundamentală pe care o are despre viaţă, divinitate, despre posibilul şi imposibilul din noi.
Activitatea sa muzicală însumează sute de concerte, opt albume, multe clipuri şi nenumărate piese, cu valoare de manifest. În 2017, Adrian Berinde a lansat „Arcan”, cel de-al optulea album al său, dorind astfel să trezească conştiinţe adormite, să atragă atenţia asupra iminentelor capcane ale societăţii contemporane, dar şi asupra dezumanizării şi degradării fiinţei umane.

Dacă rezonezi cu muzica lui, dacă te regăseşti în sensul versurilor sale, vino duminică, 13 mai 2018, ora 20:00, la Beraria H, Şoseaua Pavel Dimitrievici Kiseleff 32, să-i fi alături sau poți face o donație in conturile de mai jos:
Cont în lei RO56BTRLRONCRT0V10821201 – Banca Transilvania
Cont în euro RO14BTRLEURCRT0V10821202 – Banca Transilvania (SWIFT: BTRLRO22)
Titular: Berinde Adrian

Biletele – donație sunt disponibile în reţeaua AmBilet.ro şi la Beraria H, în ziua concertului. Toate fondurile obţinute în urma concertului vor acoperi costurile necesare operației și tratamentului.

Bilet tip donație: 70 lei 


*Toate prețurile includ taxa de ticketing și taxele locale.
* Copiii cu vârsta până în 7 ani au acces gratuit – cu însoțitor posesor de bilet/abonament valabil.
* Copiii cu vârsta peste 7 ani și până în 16 ani au nevoie de bilet la preț întreg și de însoțitor.

Best WordPress Themes