Coș

Between Colors revine in data de 27 aprilie, in cadrul turneului pentru noul album „Simulacrum” la Timisoara in DAOS Club! Si nu singuri, ci alaturi de super-progresivii Untold Faith si death metalistii de la Katara! Pregatiti-va pentru o seara foarte grea!

Formata in 2012 in Bucuresti, Between Colors sunt formatia cea mai in voga la momentul actual de pe scena Metalul Melodic Modern din Romania. Combinand compozitiile dominate de riffuri Nu Metal, orchestratii, breakdown-uri, sintetizatoare si efecte Industrial precum si refrene catchy cu un show live plin de energie, formatia a dovedit de numeroase ori ca trebuie vazuta.

Trupa a fost desemnata Best Metal Newcomer in 2016 de catre site-ul Metalhead, iar in 2017 a castigat Premiul I la Festivalul Posada Rock.

„Simulacrum” vine la doar un an dupa primul lor album, „M.A.D.” ce a fost lansat pe 19 noiembrie in 2016, in club Quantic printr-un concert aparte si teatral la care au luat parte peste 400 de spectatori. Discul nou prezinta influente din muzica electronica, metalcore si industrial metal.

Cu un concept puternic si o pasiune sincera, Between Colors vin sa animeze publicul si sa zguduie scena!
Between Colors:
Cristina – Voce/Versuri/Regie
Rach – Chitara-bas/Productie vizuala
Dan – Chitara-solo/Productie audio
Mihai – Tobe
Facebook: https://www.facebook.com/betweencolors.band/

Trupa Untold Faith, formată in Carei de către membrii din deja legendara trupă Psycho Symphony, a fost de la bun început o exprimare unică a modului în care ei gândesc şi percep muzica, ajungând să fie una dintre cele mai originale şi promiţătoare apariţii de pe scena metalului autohton.

Ei combină într-un mod unic stilul progressive cu elemente de groove, death metal şi technical thrash. Părţile liric-acustice precum şi liniile vocale melodice si de growl sunt şi ele prezente in tot ceea ce inseamna vibe-ul Untold Faith.

Formaţia a fost premiată cu locul III in 2014 şi cu locul I in 2015 la festivalul concurs ”Posada Rock” de la Câmpulung Muscel, a câştigat Semifinala de Vest in cadrul ”Romanian Wacken Metal Battle” în 2014 la Timişoara.  A primit invitaţii la festivalul ”Heavy Day Fest” din Rzeszow, Polonia, respectiv la festivalul ”Full of Anger” şi ”Darknening the Summer Night” din Debrecen, Ungaria. In cursul anului curent a primit invitatia de a participa ca şi singura trupă străină la festivalul ”Abaliget Prog Camp” din Ungaria.

În Dec. 2016 trupa a lansat EP-ul ”Prologue: Flatline„ care a fost foarte bine primit de către presa de specialitate, de ex. a primit nota 9/10 in Metal Hammer-ul din Ungaria, 10/10 in ”Metalfan Romania”

In prezent se lucrează la un prim album full-length.
Untold Faith:
Tömöri Erik – voce
Mogyorós Attila – chitară
Gindele Róbert – bass
Gindele Gábor – tobe
www.facebook.com/untoldfaithband

Katara este o trupa de Melodic Death Metal cu influente din mai multe subgenuri de metal.
From the very moment we are born, we are cursed with The End…
But the ones who embrace this curse and fear no death…
They are… The Damned Legion of KATARA!
Katara:
Kryhakk – Vocals
Althar – Guitar
Robi – Bass Guitar
Mephistofel – Drums
https://www.facebook.com/pg/katarabandofficial

Biletele in numar limitat, pot fi achizitionate la următoarele prețuri:
Pre sale: 20 lei
Acces (in ziua concertului): 25 lei

Best WordPress Themes