Coș

MMC BIKER`S FEST (EDITIA A XV-A) 2023


Data: 25-27.08.2023
Acces locație: 12:00
Locatie: Simleul Silvaniei strand Broscarie
GPS: 47.22522N, 22.83318E
Eveniment Facebook

Prețuri și detalii despre categoriile de bilete:
70 lei – 50 lei – Abonament Presale – Sold Out!

– 70 lei – Abonament Normal
* Copiii cu vârsta până în 12 ani au acces gratuit – cu însoțitor posesor de bilet/abonament valabil. Persoanele cu dizabilități au acces gratuit.
**Toate prețurile includ taxele locale si nu includ taxa de procesare.
***Taxa de procesare nu este returnabila.

____________________________________


Așa cum v-am obișnuit, în ultimul weekend din luna august se va desfășura întrunirea moto organizată de MESEȘ MOTO CLUB. Anul acesta, MMC Biker’s Fest inaugurează cea de-a XV-a ediție, în perioada 25-27 august 2023, cu o nouă față.
Vă așteptăm, ca de obicei, la o porție de distracție cu multe surprize, în cadrul ultimei întâlniri oficiale din acest an.
Pentru cei care nu cunosc locația, aici găsesc: bazine proaspăt reabilitate cu apă termală, cazare la hotel, căsuțe, două restaurante cu terasă nouă, umbră și spațiu verde, iar în caz de vreme neprielnică, incinta ștrandului va face diferența. Apa calduță din bazine, terasele și berea rece vor fi ingredientele cheie pentru confort.
Festivalul ,,MMC BIKER`S FEST” se afla la o frumoasa aniversare a editiei XV a membrilor clubului MESES MOTO CLUB, dragostea pentru motoare, pentru mersul pe două roți, dar și pentru muzica de calitate cântată live, i-au făcut pe membrii clubului să-și dorească sa continuie festival care să adune oamenii în jurul ideilor de libertate, natura și frumos.
Cu muzică live, de la Rockabilly și Blues la Heavy Metal, la o bere rece sau un suc, într-o atmosferă destinsă.

Best WordPress Themes