Coș

Between Colors revine in cadrul turneului pentru noul album „Simulacrum” in data de 28 aprilie la Cluj-Napoca! Si nu singuri, ci alaturi de death metalistii de la Katara si post-hardcore-istii de la Breakout pentru o portie sanatoasa de breakdown-uri! Pregatiti-va pentru o seara foarte grea!

Between Colors s-a format in 2012 in Bucuresti si este formatia cea mai in voga la momentul actual de pe scena Metalul Melodic Modern autohtonă. Combinand compozitiile dominate de riffuri Nu Metal, orchestratii, breakdown-uri, sintetizatoare si efecte Industrial precum si refrene catchy cu un show live plin de energie, formatia a dovedit de numeroase ori ca trebuie vazuta.

Trupa a fost desemnata Best Metal Newcomer in 2016 de catre site-ul Metalhead, iar in 2017 a castigat Premiul I la Festivalul Posada Rock.

„Simulacrum” vine la doar un an dupa primul lor album, „M.A.D.” ce a fost lansat pe 19 noiembrie in 2016, in club Quantic printr-un concert aparte si teatral la care au luat parte peste 400 de spectatori. Discul nou prezinta influente din muzica electronica, metalcore si industrial metal.

Cu un concept puternic si o pasiune sincera, Between Colors vin sa animeze publicul si sa zguduie scena!
Between Colors:
Cristina – Voce/Versuri/Regie
Rach – Chitara-bas/Productie vizuala
Dan – Chitara-solo/Productie audio
Mihai – Tobe

Facebook: https://www.facebook.com/betweencolors.band/

Breakout este o formație de Alternative Metal din Cluj-Napoca, înființată în anul 2012 de către Andi Călin (ex-Ego) și Dragoș Geomolean (ex-Ego). Line up-ul inițial a fost format din Andi (voce/chitară), Dragoș (chitară), Paul Bleku (bass) și Luca Boieru (tobe). Primul concert a avut loc în Iulie 2012, în Gambrinus Pub, Cluj. Trupa a continuat în această formulă, susținând concerte alături de trupe precum Trooper, Masterpiece, The Pass, participând la Jaxx Rock Battle și înregistrând primele demouri. În 2013 Mihai Moga (Sinfold, Guerrillas, Chilliez) a intrat în trupă, preluând locul de chitarist de la Andi. După puțin timp Luca și Bleku au părăsit formația, fiind înlocuiți Andrei Baciu (ex-The Pass) la tobe și Robert Goia la bass. Au urmat mai multe concerte alături de Bloody Roots (Hu), Far’n’Hate (Sp), Dryvia (Hu), Krepuskul etc. În 2015 au înregistrat primul EP (Home) la Liveset Recording Studio alături de Sebastian Damian (Sinfold, ex-Shadowsail). Robert a părăsit formația la începutul anului 2016, urmând să fie înlocuit de Sebastian. În vara aceluiași an, au început înregistrările pentru primul album. Andrei pleacă din trupă la începutul anului 2017, dar este înlocuit de Gabi Petrean (Scars Of A Story, Sinfold, Masterpiece), ajungând astfel la formula prezentă: Andi (voce), Dragoș (chitară/voce), Mihai (chitară/voce), Sebastian (bass), Gabi (tobe).

Facebook: https://www.facebook.com/breakoutbandcluj

Katara este o trupa de Melodic Death Metal cu influente din mai multe subgenuri de metal.
From the very moment we are born, we are cursed with The End…
But the ones who embrace this curse and fear no death…
They are… The Damned Legion of KATARA!
Katara:
Kryhakk – Vocals
Althar – Guitar
Robi – Bass Guitar
Mephistofel – Drums
Social media:

https://www.facebook.com/pg/katarabandofficial

Biletele, in numar limitat, pot fi achizitionate la următoarele prețuri:
Pre sale: 20 lei
Acces (in ziua concertului): 25 lei

Best WordPress Themes