Coș

Aventuri in Pijamale @ Trupa de teatru AGIR – ImpACT ART

?Data: 28.06.2024 /🕣 Ora: 19:00
📌 Locatie: Teatrul Infinit, Bucuresti
🏠 Adresa:
str. Mihai Eminescu nr.127, Bucuresti
📧
Eveniment: FaceBook

Filters Sort results
Reset Apply
Tip bilet
Cantitate
Pret
Comand
28.06.24 Acces
Max: 76
Min: 1
Step: 1
35,00 lei
Prețuri și detalii despre categoriile de bilete:
35 lei  – Acces general
*Toate prețurile includ taxele locale si taxa de procesare.
**Taxa de procesare nu este returnabila.
___________________

Trupa de teatru AGIR – ImpACT ART vă propune comedia “Aventuri în pijamale”, o adaptare după hitul comicului de bulevard al anilor `80, comedia „Pijamale” de Mawby Green și Ed Feilbert, care este la bază o farsă franțuzească de Jean de Letraz, „Moumou”. Un comic debordant, o comedie plină de viață, cu niște încurcături spectaculoase, niște personaje hilare, totul strâns într-un spectacol cu ritm, aceasta este rețeta sigură a succesului.
Aventuri în pijamale” este o comedie captivantă, un spectacol despre eternul război al sexelor, despre infidelități, decepții, intrigi, farse pline de umor, răsturnări de situație și quiproquo-uri, promisiuni ce nu pot fi ținute, într-o spumoasă și savuroasă parodie a zilelor noastre.
De această dată, avem în centrul acțiunii un afacerist curtenitor care își face planuri să plece într-o călătorie de afaceri, însă fără să-i dea de știre, soția sa îi invită pe prietenii soțului ei să petreacă weekendul în casa lor. Dar ce se întâmplă când, de fapt, prietenii nu există și trebuie inventați? Și când mai apare și un vechi prieten din liceu al soțului, care este copleșit de amploarea situației, un valet de conjunctură pus mereu pe harță, o cameristă cu visuri de mărire și un inspector de poliție care caută să avanseze?

Vă așteptăm să aflați deznodământul acestei întâmplări și să ne încântați cu ropote de aplauze pe data de 28 iunie 2024, la orele 19:00, la Teatrul Infinit, Strada Mihai Eminescu 127, București.

Distribuție:

Ștefan Popa – Georges Chauvinet
Anca Fica – Yvonne Chauvinet
Ioana Păduraru – Babette Latouche
Mihai Cristian Godri – Jaque Latouche
Gabriel Păduraru – Leonard Joliejolie
Corina Akdogan – Dna Inspector Legrand
Claudia Anghelescu – Claudine Amour

Best WordPress Themes