Coș

Astral Night: Frig -lansare album / Irfan / Mindcage Escape

Astral Night: Frig -lansare album / Irfan / Mindcage Escape

Locatie eveniment: Club Quantic
Adresa: Grozăvești nr. 82, București, Sect.6

Biletele pot fi achizitionate online aici, la următoarele prețuri:
50 lei,  30 lei – Earlybird (preț pentru primele 50)
50 lei,  40 lei – Presale (preț redus pana pe data de 19 decembrie, inclusiv)
50 lei – Acces general (preț în ziua evenimentului)

Data: Vineri, 20 decembrie
Locație: Club Quantic
Acces public: Începând cu ora 20:00
==================================================
IRFAN aduce o combinatie unica de melodii si ritmuri hipnotizante – un World Fusion electro-acustic inspirat de sacrele melodii folk din balcani, Persia, Orientul Mijlociu, cantari Ortodoxe si mostenire muzicala a Imperiului Bizantin si Europa Medievala.
Preluand putere de la radacinile lor bulgare, trupa incorporeaza nesfarsitul si abundentul sunet al recunoscutelor melodii si armonii traditionale din Bulgaria in adanci si fermecatoare peisaje electronice cu tot cu ritmuri percusive si asimetrice.
Una din principalele aspecte ale trupei IRFAN este folosirea abundenta a exceptionalelor etnice vocale feminine, puternicele vocale masculine si a corului.
Toate acetate elemente acompaniate de varietatea nesfarsita a instrumentelor cu corzi traditionale bulgare, balcanice si orientale (oud, baglama, saz, santour), de suflat si cu clape(kaval, nay, duduk, harmonium) si percusive (darbouka, daf, bodhran, riq).
Combinatia infloreaza intr-un gen muzical original format din World Fusion care impleteste Neo Folkul si Goticul/Etericul Wave matrix cu misticismul Oriental, sunete Balcanice si romanta Medievala intr-un sunet captivant al frumusetei cristaline.
Numele trupei, care origineaza din Sufism, reprezinta notiunea de “gnosticism” si “cunostinte misticale” si reprezinta perfect experienta unica, mistica a atmosferei eterice creata de muzica lor.
Inregistrarile lui IRFAN si concertele lor conduc audienta printr-o experienta emotionala si spirituala dincolo de timp si spatiu.
Facebook: https://www.facebook.com/Irfantheband/
Bandcamp: https://irfantheband.bandcamp.com/

FRIG
Formatia de avantgarde industrial metal FRIG concerteaza in club Quantic din Bucuresti in cadrul unui eveniment special alaturi de formatiile IRFAN si MINDCAGE ESCAPE.
Trupa FRIG realizeaza un amestec unic de metal si muzica electronica pentru a crea o noua fuziune creativa a metalului modern cu influente avangarde, doom, techno si industriale dedicate temei spatiale revenind intro formula noua, ghizii in calatoria printre astre vor fi:
• Alex Deak – synthetizator
• Dragos Schipor – chitara bass
• Gabi Neagu – chitara
• Rares Negru – chitara
• Stefan Maidaniuc – tobe
Concertul reprezinta o avanpremiera a noului material discografic instrumental – genOm. Cu un sunet intunecat, elemente de doom, techno si industriale, discul reprezinta o analiza a evolutiei de la macro la micro, de la univers la om, la analiza conditiei umane si a trairilor, a conexiunilor neurononale prin plasma cosmica ce uneste TOTUL ca intreg.
Invitatul special al acestui material este bateristul Sergio Ponti (A Lifelong Journey, ex-Dordeduh, ex-Sunset In The 12th House) ce a dat o tenta progresiva si masiva pieselor.
Mixajul si masterizarea au fost asigurate din nou de Enrico Tiberi (Sony, Universal, Warner Music), colaborare inceputa pe discul precedent. Materialul anterior, vid nocturn ″, a fost foarte apreciat de presa de specialitate, fiind
considerat de catre ProTv unul dintre cele mai bune discuri ale anului 2018. Piesele formatiei si-au gasit locul in playlist-ul radiourilor din intreaga lume, incepand cu zona oceanica: Australia, Noua Zeelanda, Japonia, continuand cu continentul african:
Africa de Sud, Americana Latina: Argentina, Brazilia, America de Nord: Canada, SUA si revenind in spatiul european: Grecia, Franta, Portugalia,Cehia, Rusia, Germania.si Norvegia.

Bandcamp: https://frig.bandcamp.com/album/vid-nocturn
Spotify: https://open.spotify.com/album/0Te0142EPDnaq5QQSDzG7C?si=mHa_hiRvT4Ska6aoaG1Xpw
Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCfVGFRpI17IPJJ4LOQqbJ_A
Facebook: https://www.facebook.com/frig0010/

MINDCAGE ESCAPE
Dupa 2 ani de absenta de pe scena rock romaneasca, Mindcage Escape sosesc in Quantic cu reteta proprie de rock progresiv, caracterizata de riff-uri agresive, pasaje melodice, masuri compuse si poliritmie.
Spectacolul din Quantic vine dupa lansarea a doua single-uri in 2019, ce anunta aparitia in primavara anului 2020 a primului LP din istoria trupei.
Mindcage Escape este o trupa romaneasca de metal progresiv, formata in 2012, in Bucuresti.
Componenta:
Iulian Horvath-Bughesiu – chitara
Bogdan Stanciu – chitara
Radu Palade – bass
Valentin-George Pane – tobe
Stefan Sandu – voce
Facebook: https://www.facebook.com/MindcageEscape/
Youtube: https://www.youtube.com/user/MindcageEscapeRO

========================================

*Toate prețurile includ taxa de ticketing și taxele locale.
Eveniment organizat de club Quantic

Best WordPress Themes