Coș

Artists’ Night Out @ The PUB Universitatii

Locatie eveniment: The PUB Universitatii
Adresa: Bd. Regina Elisabeta 9, Sector 3 Bucuresti

Biletele pot fi achiziționate de pe www.AmBilet.ro la următoarele prețuri:
35 lei – Acces in ziua de 5 februarie  (alegeți mai jos locurile in sală)
Se pune în vânzare un număr limitat de bilete!
Taxa de procesare: 2lei/bile

Va asteptam la The PUB Universitatii Sambata 5 februarie de la ora 19:30.

O sa avem o seara de experiențe cu cativa artiști și muzicieni minunați, pe scena de la ‘The pub’ din zona universității, pe 5 și 19 februarie și vrem sa împărțim cu voi muzica noastră. Vor fi prezenți mai mult de 10 cantareti și un band fabulos, care ne vor încânta cu o seara de varietate muzicală. Vă invitam sa vă alăturați lângă noi și sa ne susțineți.

Important!
Participarea la acest eveniment este permisă conform legilor în vigoare pentru INTERIOR:
– persoanele VACCINATE cu ambele doze și care au împlinit 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare sau persoanele care se află în perioada cuprinsă între a 15-a și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu SARS-CoV2.
– persoanelor care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR pentru infecţia cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de 72 de ore sau rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid pentru infecţia cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de 48 de ore  (sunt valide doar testele prelucrate de către laboratoare de analize medicale acreditate).

Te rugam sa ai acest document la tine, impreuna cu biletul de acces. Avem obligativitatea verificarii documentelor la intrare.
Te rugăm să porți masca de protecție în interior, în spațiile comune și la bar. Avem cu toții obligativitatea respectării normelor în vigoare și respectul reciproc este important.
Am limitat la maxim numărul de locuri disponibile pentru ca să ne simțim cu toții în siguranță și pentru a avea spațiu personal suficient.
*Toate prețurile includ taxele locale și nu includ taxa de ticketing.
Best WordPress Themes