Coș

Arta din drama mea (teatru) 2022

Arta din drama mea (teatru) 2022

Locatie eveniment: Let It Go Acting Studio
Adresa: Bd. Casa Presei, nr.1 corp A4 Sector 1 Bucuresti

Biletele pot fi achiziționate exclusiv de pe www.AmBilet.ro la următoarele prețuri:
80 lei – Acces cu loc (Alegeti mai jos ziua spectacolului dorit)
*Toate prețurile includ taxele locale si includ taxa de procesare.**Taxa de procesare nu este returnabila.
? Arta din drama mea (teatru)
? Data: sambata 17 decembrie / ? Ora: 20:00
? Locatie: Let It Go – Acting Studio
Eveniment Fb:
==================================================

„Arta din drama mea” prezinta viata fara filtre si fara roluri a unor actori din anul 2022. O privire „in spatele camerelor” pentru a-i vedea si altfel pe cei pe care ii vedem de obicei in fata lor, pe ecran sau in fata publicului, pe scena.
Josephina, Clara si Feliciana sunt actrite. De diferite varste si nationalitati. Si totusi au in comun dragostea pentru arta, dorinta de a se exprima, de a crea si de a depasi propriile limitari si cele ale mediului artistic provocator cu tinerii artisti.
In cele 80 de minute vedem printr-o lentila comica confesiunile lor despre meseria de actor si despre viata lor personala.
Publicul devine si el un personaj, spectacolul fiind unul interactiv.
„All is lost” sau „happy ending” ? Aflam pe scena.

Locurile in sala vor fi alocate in functie de sosire. Pentru mai multe detalii despre locatie si eveniment puteti suna la 0770286218.

Accesul se face cu 30 de minute înainte de ora programată a spectacolelor. Locurile și bilete își pierd valabilitatea cu 5 minute înainte de începerea spectacolelor. Pentru a evita neplăcerile vă rugăm să respectați programul. Spectacolul poate începe cu o întârziere de maxim 10 minute datorită pregătirilor tehnice necesare desfășurării spectacolului în condiții optime. Pe durata spectacolului publicul este rugat să închidă telefoanele mobile (și orice alte echipamente care ar putea deranja spectacolul).
?Cum ajungi la noi:
In Casa Presei Libere. Intrarea in corpul A4 se face prin spatele Casei Presei si este via a vis de VetEco. Daca urcati pe scari, ne gasiti la et.2.

Best WordPress Themes