Coș

ARTA de Yasmina Reza (spectacol de teatru)

ARTA de Yasmina Reza (spectacol de teatru)

Locatie eveniment: Sala consilului Judetean Buzau
Adresa: Blv. Nicolae Bălcescu, Buzău

Biletele pot fi achizitionate online aici, la următoarele prețuri:
– 80 lei – Bilet cu loc categoria I
– 70 lei – Bilet cu loc categoria II (balcon)

* ARTA de Yasmina Reza (spectacol de teatru)
miercuri, 17 martie, ora 19:30, Sala Consiliului Județean Buzău
===============================================
ARTĂ
de Yasmina Reza
Distributia:
Serban Pavlu
Vlad Zamfirescu
Gheorghe Ifrim
Regia: Cristi Juncu
Trei dintre cei mai reprezentativi actori ai generaţiei lor au capacitatea de a te face să râzi în hohote, păstrând umorul cu stil şi ştaif la cota unui entertainment inteligent. „Artă” nu este doar un spectacol haios. E o mostră de caligrafie actoricească. (Mihaela Michailov România Literară)
Zamfirescu mimează o împietrire în principii, este vertical în gând şi statură, cu mâinile înfipte în buzunare ca un reflex de apărare. Atacă, dar se simte atacat. Pavlu face pe boemul, dar trăieşte permanent o teamă (de respingere? de ridicol?) care se trădează prin stupide accese de furie. Ifrim pedalează major pe umor, fără excese însă, ţinând bine echilibrul între comic şi vulnerabil. Cu alte cuvinte, excelentă demonstraţie de actorie.
(Oana Stoica Liternet)
„Artă“, spectacolul Teatrului Bulandra, e tot ce are mai bun teatrul românesc în acest moment. Piesa Yasminei Reza confirmă fascinaţia regizorului Cristi Juncu pentru textele de o inteligenţă brici din dramaturgia contemporană. Spectacolul va conta serios la nominalizările Galei Premiilor UNITER de anul viitor. Regie, cel mai bun spectacol, rol principal Sunt trei roluri principale, egale ca dimensiune aici, misiunea selecţionerilor va fi grea. (Dan Boicea Adevărul Literar şi Artistic)
Un spectacol curat, jucat cu vizibilă plăcere. O comedie sănătoasă, lucrată atent, care pune şi cîteva întrebări serioase. Un spectacol pentru publicul cel mai larg, la care te simţi bine şi care, sigur, va face, vreme îndelungată, săli pline. LIVIU ORNEA Liternet
„Artă” reuşeşte performanţa de a atinge aproape toate temele esenţiale ale umanităţii de azi: precaritatea comunicării, însingurarea, dependenţa de ceilalţi, nevroza, totul povestit cu un simţ dramatic, teatral de mare clasă. „Artă” este o joacă serioasă, o producţie made in Bulandra, la care te simţi bine, relaxat şi de la care ieşi mai deştept. Răzvan Niţă Port.ro
Piesa Yasminei Reza a fost tradusă în peste 30 de limbi, fiind distinsă cu premiile Molière, Tony şi Laurence Olivier.

*Toate prețurile includ taxa de ticketing și taxele locale.

Best WordPress Themes