Coș

29.11.19 Antract la Music Pub Sibiu

Concert Antract la Music Pub Sibiu

Locatie eveniment: Music Pub
Adresa: Piata Mica Nr.23, Sibiu[/one_fourth]

Biletele pot fi achizitionate online aici, la următoarele prețuri:
50 lei,  40 lei – Presale (preț redus pana pe data de 28 noiembrie, inclusiv)
50 lei – Acces general (preț în ziua evenimentului)

Biletele se mai pot achizitiona doar la intrarea in club.

“Concert Antract la Music Pub Sibiu”
Data: Vineri, 29 Noiembrie
Acces public: Începând cu ora 22:00
==================================================
,,Sub sloganul #iaopauza, baieţii de la Antract vă invită la concert în Music Pub din Sibiu, unde veți asculta piese de pe noul album, care are şi o atenţionare: „Creează dependenţă!”, dar și piese mai vechi care nu au cum lipsi dintr-un recital Antract.”

Cu o lungă activitate datând încă din 1984, Antract este o formație înființat de Bobiță Cătușanu în Râmnicu Vâlcea, ce a cunoscut succes în rândul ascultătorilor de muzică rock prin piese cunoscute precum „Ești frumoasă…”, care a devenit imediat piesă de rezistență a formației.
Pe lângă un număr mare de materiale discografice lansate, Antract a urcat pe scenă de-a lungul carierei sale alături de nume cunoscute internaționale precum Uriah Heep, Ian Gillan Band,  Jetro Tull, Saxon, Paradise Lost, Ronnie Jammes Dio, Monster Magnet și Metallica, Helloween.
Va fi disponibil și ultimul album, „Lasa-te dus”, al noua-lea album din discografia formatiei. Albumul : Cuprinde 15 piese care vorbesc despre cine suntem, despre bucurie, iubire, arta , experiente noastre simple, de zi cu zi. Despre optimism si prietenia dintre noi, despre toleranta si mai ales despre iubire.
========================================

*Toate prețurile includ taxa de ticketing și taxele locale.

Best WordPress Themes