Coș

Antract – Best Of

Biletele  pot fi achizitionate la următoarele prețuri:
25 lei (100 bilete) – Presale
35 lei – Normal Ticket

*Toate prețurile includ taxa de ticketing și taxele locale.
* Copiii cu vârsta până în 7 ani au acces gratuit – cu însoțitor posesor de bilet/abonament valabil.
* Copiii cu vârsta peste 7 ani și până în 16 ani au nevoie de bilet la preț întreg și de însoțitor.

Eveniment susținut de: Aqua Carpatica și Domeniile Sâmburești

Ai dansat pe „Cârciumăreasa”, ai fredonat „Eşti frumoasă…”, „Îndrăgostiții au aripi”, „Lucid”, sau „Inima Mea” , iar la urechile tale au ajuns cele mai cunoscute piese ale lor: dacă ți-a fost dor să asculți formația ANTRACT live, iată că trupa va susține un concert în data de 4 august 2018 pentru prima dată în Club Quantic (terasa) din București.
Acesta va fi ultimul concert din Bucuresti susținut de formație până la lansarea oficiala a noului material discografic.

Cu o lungă activitate datând încă din 1984, Antract este o formație înființat de Bobiță Cătușanu în Râmnicu Vâlcea, ce a cunoscut succes în rândul ascultătorilor de muzică rock prin piese cunoscute precum „Ești frumoasă…”, care a devenit imediat piesă de rezistență a formației.
Pe lângă un număr mare de materiale discografice lansate, Antract a urcat pe scenă de-a lungul carierei sale alături de nume cunoscute internaționale precum Uriah Heep, Ian Gillan Band,  Jetro Tull, Saxon, Paradise Lost, Ronnie Jammes Dio, Monster Magnet și Metallica, Helloween.

Best WordPress Themes