Coș

ANGEL’S Night la The PUB

Locatie eveniment: The PUB Universitatii
Adresa: Bd. Regina Elisabeta 9, Sector 3 Bucuresti

Biletele pot fi achiziționate de pe www.AmBilet.ro la următoarele prețuri:

👉 MIERCURI, 16 MARTIE 2022 LA 20:00, la The PUB Universitatii. 39lei – Acces general

ANGEL’S Night la The Pub reunește doua trupe cu nume de îngeri și multe de spus:
Fallen Angel- Rock Alternativ
Trupa brașoveană ia naștere în iulie 2019, când cei 3 membri fondatori (Antonia Nicolau, Alex Petruț și Ion Drăgoi) încep lucrul pentru a pune pe picioare primul material discografic.
La începutul lunii iunie 2020 a fost lansat albumul, ”The Unspoken Stories of a Starry Night, Pt. 1”, ce se dorește a fi un material scurt și ușor de digerat.
O lansare de EP Sold-Out la Visssual Brasov si invitatie in cadrul TAMTAM Festival au completat anul aparitiei in scena a formatiei.
2021 a venit cu alte doua invitatii, la TAMTAM Festival pentru al doilea an la rand si la Aiurea N’Parc Festival. Toamna s-a lasat cu o completare a primului EP, 6 piese cu stil diferit ce intregesc seria “Stories”.

Fallen Angel inseamna Antonia Nicolau la voce, Adonia K la bass, Alex Petruț la chitara si Ion Dragoi in spatele tobelor.

Spotify: https://open.spotify.com/artist/2B1HClNoUfm0ICeTzoRrcd?si=m2h1-FmyRsm40SSaXhMSYQ
Facebook: https://www.facebook.com/fallenangel.romania
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UC5_uOt53gH46fXp8b3lptAQ
Instagram: https://www.instagram.com/fallen_angel_band/

Hands of Angels ( #hoa ), te așteaptă miercuri, 16.03.2022 la The Pub-Univeritatii pentru un concert în care să sărbătorim „căderea regimului pandemic” 🤘

Robert si vocea lui, corzile proaspat acordate ale lui Dragos acompaniate de sunetul puternic al basistului Florin, sunt doar putine dintre elementele muzicale pe care Calin, tobosarul trupei le poate acompania cu un ritm potrivit de fiecare data.

Vino si tu sa i vezi pe unii dintre cei mai talentați și promițători tineri din zona Moldovei si noi iti garantam vibe-ul pe care ți-l dorești la The Pub! 🍻

Harta locurilor la mese in The Pub Universitatii:

*Toate prețurile includ taxele locale și includ taxa de ticketing.
Best WordPress Themes