Coș

Amanta de la pranz

Locatie eveniment: sala Cinema Europa
Adresa: Calea Mosilor, nr 127, sector 2

Biletele pot fi achizitionate online aici:
45 lei – Normal Ticket pentru reprezentatia din ziua 05 decembrie // Acces: 20:00
Taxa de procesare: 6% lei / bilet.
*Important: se pun în vânzare un număr limitat de bilete!

Filters Sort
Tip bilet
Cantitate
Pret
Comand
Bilet (reprezentatia din 05 decembrie)
45,00 lei

„Amanta de la pranz” pe Teatrul IndArt, Bucuresti.
===============================================
„Amanta de la prânz” este o comedie despre iubire, luptă și moralitate, ca o salată de vară romantică într-o iarna rece.
Povestea începe când Oliver, consilier de mariaj și scriitor află că soția lui are o aventură, chiar de la soția amantului, Carrie. Olivier și Carrie pun la cale un scenariu pentru a-și recâstiga soția/soțul înapoi.
Spectacolul este o comedie romantică plină de momente savuroase care aduce în prim plan „lucrurile importante” dintr-un cuplu, o analiză fină a relației dintre soț și soție într-un punct culminant al căsătoriei.
Ramâne să descoperiți dacă planul celor doi reușește sau cad victime propriei farse.

DISTRIBUȚIE: Silvia Gagu, Răzvan Răduță, Corina Ivanov, Eduard Boț, Alex Floroiu.
Compoziție muzicală: Daniel Simion
Concepția artistică: Bogdan Gagu
Durată: 85 de minute

„Participând la evenimentele organizate de Teatrul InDArt sunteți de acord cu partajarea datelor dumneavoastră de contact cu Asociația Culturală InDArt, cu scopul de a vă putea plasa pe locurile corespunzătoare și a vă putea notifica în caz de urgență, conform regulilor GDPR.”

Accesul pe terasă se face cu 60 de minute înainte de ora programată a spectacolelor. Locurile și bilete își pierd valabilitatea cu 10 minute înainte de începerea spectacolelor. Pentru a evita neplăcerile vă rugăm să respectați programul. În cazul întârzierilor justificate contactați Teatrul InDArt menționând întârzierea și rugând a vă păstra locurile și biletele valabile. Spectacolul poate începe cu o întârziere de maxim 7 minute datorită pregătirilor tehnice necesare desfășurării spectacolului în condiții optime. Pe durata spectacolului publicul este rugat să închidă telefoanele mobile (și orice alte echipamente care ar putea deranja spectacolul).
 ========================================

*Toate prețurile includ taxele locale și nu includ taxa de ticketing.

Best WordPress Themes