Coș

ALTAR @M2 Timisoara

? Data: 20.04.2024 
🕣 Ora acces: 19
.00
📌 Locatie: M2 – event venue, Timisoara
🏠 Adresa: P-ța Iancu Huniade, 2
📧 Eveniment FaceBook

Prețuri și detalii despre categoriile de bilete:
80 lei – 70 lei – Presale (reducere pentru primele bilete)
80 lei – Acces
*Toate prețurile includ taxele locale si nu includ taxa de procesare.
**Taxa de procesare nu este returnabila.
___________________

Sâmbătă, 20 aprilie, la ora 20, Învingătorii își dau întâlnire în M2 Club, la mega show-ul aniversar ALTAR! Sărbătorim împreună 33 de ani de Atitudine și Istorie Rock scrisă de una dintre cele mai prodigioase și îndrăgite trupe rock din România, ALTAR! 20 aprilie, M2!
Forța să fie cu noi!
În deschidere: Apocalips
A L T A R
Fondată in 1991 la Cluj-Napoca, formaţia ALTAR s-a impus încă de la primele apariţii live ca fiind una dintre cele mai remarcabile trupe rock românești, promotoare a muzicii de atitudine în România, cu un puternic impact social și priză la public datorită concepției muzicale deosebite, a mesajului și a aparițiilor scenice efervescente.
În repetate rânduri, ALTAR a fost desemnată drept cea mai bună trupă rock românească, iar activitatea formației reprezintă probabil cea mai importantă pagină din istoria scenei rock autohtone de după anii ’90. Alături de Compact, Holograf, Iris, Phoenix, Celelalte Cuvinte, Timpuri Noi sau Cargo, ALTAR este printre puținele formații cu o activitate susținută de peste 33 de ani în prima linie a rock-ului românesc, rămânând în continuare una dintre cele mai apreciate trupe rock din România.
Best WordPress Themes