Coș

Altar / Implant Pentru Refuz / Ura De Dupa Usa

Locatie eveniment: Club Quantic
Adresa: Grozăvești nr. 82, București, Sect.6

Biletele pot fi achizitionate online aici, la următoarele prețuri:
50 lei, 35 lei – Earybird (preț redus pentru primele 50) – Sold Out!
50 lei, 40 lei – Presale (preț redus pana pe data de 04 octombrie, inclusiv)
50 lei – Acces general (preț în ziua evenimentului)

👉 Altar / Implant Pentru Refuz / Ura De Dupa Usa
Data: sambata, 5 Octombrie
Locație: Club Quantic
==================================================
ALTAR
Inființată la Cluj-Napoca, formația ALTAR s-a impus înca de la primele apariții live ca fiind una dintre cele mai prodigioase trupe rock din România. Promotoare a muzicii de atitudine, ALTAR a scris un important capitol din istoria muzicii rock românești, editând doua EP-uri și cinci albume, concertând cu succes în toată țara, fiind nominalizată și desemnată în repetate rânduri de către public și presa de specialitate drept cea mai bună trupă rock românească.
După peste 27 de ani de prezență în prima linie a rock-ului românesc, ALTAR rămâne una dintre cele mai apreciate, populare și spectaculoase trupe live din tară, fiecare concert al formației fiind o experiență unică pentru orice public.

IPR
Implant pentru Refuz a crescut de-a lungul celor peste 21 de ani de existență printr-un sunet mereu proaspăt și versuri atent conectate la realitate. Cu o muzică pe deopotrivă sensibliă și plină de energie, Implant pentru Refuz scrie o poveste complexă în cultura muzicii contemporane din țara noastră.

UDDU
Ura De Dupa Usa este una dintre cele mai longevive trupe de metal din România, fiind promotorii curentelor metal, thrash, hardcore, crossover, punk autohtone. Ultimul material discografic este albumul „Cicatrice” lansat in anul 2015 pentru promovarea caruia s-au facut o serie de concerte in tara. Povestea merge mai departe. Ura!
=======================================

*Toate prețurile includ taxa de ticketing și taxele locale.
Eveniment organizat de club Quantic

Best WordPress Themes