Coș

Altar @Versus Pub, Galati

? Data: 22.07.2023
? Ora: 19:30
?Locatie:Versus PUB Galati
Adresa: str.Brailei 41, Galati
Eveniment FB

Prețuri și detalii despre categoriile de bilete:
?  65 lei – 120 bilete disponibile!

❗După achiziționarea biletelor ONLINE este necesar să sunați la 0236.328.344 pentru rezervarea mesei (număr exact de locuri). Mesele se ocupa in ordinea achitarii biletelor.
*Toate prețurile includ taxele locale si nu includ taxa de procesare.
**Taxa de procesare nu este returnabila.

___________________

ALTAR revine la VERSUS Pub Galati pentru un concert incendiar!
Înfiinţată in 1991 la Cluj-Napoca, formaţia ALTAR s-a impus chiar de la primele apariţii live ca fiind una dintre cele mai prestigioase trupe rock din România. Încă de la inceput, ALTAR a fost o promotoare a muzicii de atitudine, cu un puternic impact social, fiind desemnată cea mai bună trupă rock românească in repetate randuri, iar activitatea formatiei constituie probabil cea mai importanta pagina din istoria scenei rock autohtone de dupa anii ’90. Alături de Compact, Holograf, Iris , Celelalte Cuvinte sau Cargo, ALTAR este una dintre puținele formații cu o prezența susținută de peste 32 de ani în prima linie a rock-ului românesc.
Pentru concertele din 2023, ALTAR pune în scenă productia audio-vizuala „Rapsodia Românească”, un show rock modern, electrizant, de calibru international, ce nu trebuie ratat!
https://www.facebook.com/altar.ro
https://youtube.com/@ALTARRomania

* Accesul este gratuit pentru copiii cu vârsta sub 7 ani numai insotiti de un adult.
Minorii cu vârsta între 12 ani și 16 ani pot intra la eveniment în baza unui bilet valid, numai însoțiti de un părinte sau tutore și doar cu prezentarea actelor de identitate la punctul de acces.
Minorii cu vârsta între 16 ani împliniți și 18 ani neîmpliniți pot intra neînsoțiți la eveniment pe baza biletului.
Organizatorii pot solicita actul de identitate al participanților la eveniment în scopul verificării vârstei acestora.
Organizatorii își rezervă dreptul de a refuza accesul persoanelor care nu se încadrează în regulile de access impuse pentru eveniment. Contravaloarea biletului nu va fi returnată.
În cadrul evenimentului vor fi realizate fotografii și filmări care vor fi folosite ulterior pe platformele de social media ale noastre și ale partenerilor, iar unele pot conține, aleatoriu, imaginea sau vocea persoanelor din public. Participarea la eveniment reprezintă acordul implicit pentru folosirea lor în aceste scopuri.
Nu recomandăm participarea persoanelor care suferă de epilepsie. În cadrul evenimentului poate fi folosită lumină cu efect stroboscopic, care crește riscul declanșarii crizelor de epilepsie.

Best WordPress Themes