Coș

ALL STARS BAND AT THE CROSSROADS @ The PUB Universitatii

? Data: 11.10.2023 / 🕣 Ora acces: 20:30
📌 Locatie: The Pub Univestitatii
🏠 Adresa: Bd. Regina Elisabeta 9, Sect.3
📧 Eveniment FaceBook 

Preturi si detalii despre categoriile de bilete:
55 lei – Earlybird (reducere pentru primele 15 bilete)
65 lei – Presale (reducere pentru urmatoarele 20 bilete)
73 lei – Normal Acces

*Toate prețurile includ taxele locale si nu includ taxa de procesare.
**Taxa de procesare nu este returnabila.
__________________________________________________

Asociația Mike Vlahopol – Musicians 4 Musicians împreună cu Contacte Culturale, The Pub Universității, Radio 7
vă prezintă: ALL STARS BAND AT THE CROSSROADS (Jazz, Blues, Funk, Rock)

Miercuri 11 Octombrie la The Pub Universității
Open doors 19.00
Concertul începe la ora 21:00

Nu, aceasta nu este trupa The Crossroads ci este un concept des întâlnit în afara țării, în care mai mulți muzicieni talentați din fromații dar și din țări diferite se întlânesc punctual pentru unul sau mai multe concerte.
Sunt putini artiștii “vocaliști” care își respectă muzicienii (colegii de trupă) care de multe ori, angajați fiind, sunt “ascunși” publicului pentru că artistul X este “vedeta”… De multe ori într-o trupă muzicienii nu se văd de vocaliști, ori nu sunt menționati și nici expuși la adevărata lor valoare, lucru care din păcate se întâmplă în multe țări inclusiv la noi in România…
De aceea se practică concerte de “genul” ALL STARS BAND în care muzicienii sunt prezentați și lăsați să facă ce știu ei cel mai bine… În acest sens organizatorii doresc să propună acest concept, care nu este unul nou, și în Romania, așadar:

ALL STARS BAND AT THE CROSSROADS

”At The Crossroads” pentru că Brazilieni și Români se întâlnesc la mijlocul unei “răscruci” și cântă pentru prima oară în această formulă piese din patru genuri muzicale diferite.
Pentru prima ediție ne-am gândit că Brazilia este o țară cu o mare tradiție în multe genuri muzicale și care a dat mulți artiști și multe genii în muzică și unde GROOVE-ul este la el acasă. Prin urmare ar fi de bun augur să facem un prim popas în țara GROOVE-ului.
Artiștii cu o vastă experiență, fiecare în domeniul lui, vor face un CROSS-OVER între stiluri și vor prezenta un repertoriu, poate cel mai variat din ultimii ani într-un singur spectacol. Mulți artiști se feresc să amestece stilurile muzicale drept pentru care unii cântă doar Rock, sau doar Jazz, sau doar Blues…
Pe 11 Octombrie la The Pub Universității se vor cânta piese de Jazz, Blues, Funk și Rock în care trupa va face o incursiune pe repede inainte în istoria mondială a muzicii cântând piese celebre din stilurile menționate dar și piese proprii de pe albumul trupei Mike Vlahopol & The Crossroads, recent lansat.
Lunga prietenie a lui Mike Vlahopol cu Alex Paulista a făcut să se nască aceasta idee și în acest demers al lor fiecare a venit cu “propuneri”, așa născându-se ALL STARS BAND AT THE CROSSROADS.
Vestea și mai bună este ca The Pub împreună cu Mike Vlahopol și “mare șef” Radu Gorgu facem cinste la toată lumea.
Tu iți iei un bilet noi îți dăm o bere. Zece bilete, Zece Beri… 200 de bilete, 200 de beri! Vino să ne bei berile!

Brazilia vine in Romania!

Din Brazilia:

Alex Paulista – tobe
Pentru a doua oară în România și tot alături de Mike Vlahopol, Alex Paulista s-a simțit atât de bine la noi incât vine cu experiența sa să pună în scenă o seară de excepție.
Alex Paulista este un muzician care provine dintr-o familie din São Paulo, cu o puternică tradiție în „tobe”, tatăl său, Marquinho Paulista, iar un frate dintre cei patru cântă la bas.
Paulista cântă de cel puțin 32 de ani și a cântat cu mulți artiști, precum Joe Lynn Turner (Rainbow, Yngwie J. Malmsteen), Grande Pássaro, Blecaute, Gang 90 & As Absurdetes, Bandit, Tutti-Frutti, Paulo Lira, Pérla, Maurício Mattar, Rata Blanca (Argentina), Andria Busic (Dr. Sin).
A avut un proiect cu trupa sa Brasil Papaya alături de Camerata de Florianópolis cu care are deja două CD-uri în care îmbină Rock cu muzică clasică CD și DVD (Classics with Energy), DVD (Rock’ n’ Camerata live), mai târziu lansând DVD-ul (Emancipation), bine primit de criticii muzicali brazilieni.
A fost invitat să se alăture „echipei internaționale de toboșari din Europa”, C.D.C „Creative Drum Clinic” de către bateristul britanic Garry King. Garry le-a făcut cunoștință lui Mike și Alex acum mai bine de 17 ani.
A înregistrat un CD independent cu o trupă pop formată din frații săi, cu care a avut un hit radio la acea vreme, „Brasileiro F.C.”, care a participat la deschiderea Primei Planeta Atlantida la Florianópolis în 1998, a cnîtat de asemenea și la Garota Verão RBS în același timp și Programa Ídolos la Record TV.

Daniel Pinho – voce
Primele lui acorduri de chitară le-a învățat când avea 15 ani, de la unchiul său. De atunci, țelul lui a fost să-și compună propriile cântece. A început să cânte puțin mai târziu, la 17 ani.
În 2004, a debutat în TERRA PRIMA, trupă care este activă și în prezent, a înregistrat două albume de studio și unul live. Trupa a fost, de asemenea, trupă suport pentru Iron Maiden, Angra, Sepultura, Sonata, Arctica și altele.
În numeroasele stiluri pe care le-a abordat – de la Grunge la Metal, trecând prin Pop și Hard Rock – a fost inspirat de cântăreții rock, precum Axl Rose (Guns n’ Roses), Daniel Johns (Silverchair) și Steven Tyler (Aerosmith). La început a cântat în trupe de cover-uri. De asemenea, a studiat despre trupe precum Muse, The Killers și 30 Seconds to Mars, care au adăugat o mulțime de nuanțe vocii sale. Pe albumul Terra Prima este posibil să ascultați multe dintre aceste nuanțe.
Terra Prima a înregistrat ambele albume de studio cu Marcello Pompeu și Heros Trench de la Korzus, ambii câștigători ai premiilor Latin Grammy. Acest parteneriat a dus la înregistrarea albumului Legion (2014 – AFM Records) al trupei Korzus la Recording Engineer, pentru care Daniel Pinho a scris versurile la Bleeding Pride.
În 2013, s-a ocupat de producția muzicală a albumului de debut al lui DUNE HILL (White Sand). În 2016, Terra Prima a lansat HELLCIFE LIVE, un album live. A dirijat echipa de filmare și a montat.
A urmat o Operă Metal numită Pirate Ship! Așa că… JOIN MY PIRATE CREW!

Din România:

Mike Vlahopol – Lord Of The StRings – chitară
Gazda serii va fi unul dintre cei mai apreciați chitariști de pe scena românească, Mike Vlahopol cunoscut și sub numele de Lord Of the StRings, chitarist carismatic și talentat, cunoscut pentru abilitatea sa de a impresiona publicul cu prezența sa scenică remarcabilă și interpretările pline de energie.
Cu o experiență vastă în diverse genuri muzicale, de la hard rock și heavy metal până la blues și rock progresiv, colaborează de-a lungul carierei sale cu numeroase trupe și artiști de renume, câteva dintre concertele sale fiind alături de mari legende precum Marco Mendoza de la Whitesnake, Journey, Thin Lizzy, respectiv de Dan McGuinness de la trupa Creedence, precum și Jay Gore (USA), Joe Berger (USA), Lee Hedley (Irlanda), Brad Vee Johnson (Bonnie M – USA), Terry Lee Burns (USA), Stacy Quenny (USA), Jessie Dixon (King of Gospel – USA), dar și multe proiecte ale unor artiști din România.
Pe lângă cariera muzicală, Mike a fost, de asemenea, coordonator de scenă pentru artiști internaționali (THE SCORPIONS, Uriah Heep, Deep Purple, MICHAEL JACKSON, WHITESNAKE, JULIO IGLESIAS, STEVE VAI, ENRIQUE IGLESIAS, GARDEN OF EDEN, SCHICHT ACHT, TIAMAT și mulți alții ) dar a avut și proprile sale show-uri de radio la Radio TOTAL în România și la Radio Cosmos în Cipru.
Pentru contribuțiile sale în industria muzicală și datorită personalității sale, Mike Vlahopol este o figură apreciată și respectată în peisajul muzical românesc. – www.vlahopol.com

Alex Pădureanu – clape
Alexandru Pădureanu cucerește publicul prin tehnica să pianistică briliantă, simţ ritmic aparte și mai ales prin inventivitatea și spontaneitatea improvizațiilor sale. Se bucură de un succes răsunător la New York, în cel mai renumit club de jazz din lume, Blue Note, unde concertează alături de marele trompetist al lumii, Arturo Sandoval.
În România a participat la cele mai importante Festivaluri de Jazz precum „Gala Blues-Jazz” de la Timişoara, Festivalul „Hot Summer” de la Ploieşti și a obţinut premii şi distincţii la Festivalul Internaţional de Jazz de la Sibiu, la Festivalul EuropaFest din București și la Festivalul „Johnny Răducanu” de la Brăila.

Marius Oprea – bas
Pentru cine nu îl cunoaște, Marius Oprea are o activitate muzicală impresionantă încă din 1984.
Fondator al trupei The Funk Society, a cântat de asemenea cu Quantum Leaps alături de Brad V Jhonson (Bonnie M).
Component al big-band-ul Circului de Stat București timp de 17 ani, a colaborat cu mulți artiști români precum Aurelian Temișan, Daniel Iordăchioaie, Nico, Paula Seling, Mihai Trăistariu, Andreea Bănică, Connect-R, Mike Vlahopol & The Crossroads, etc.
A participat la festivaluri importante: Calatis, Amara, George Grigoriu, 2010 premiile jazz-ului românesc cu Laurențiu Moise. Are colaborări cu artiști internaționali Martha Wash, Sheila Bonnyck.

Recomandări:

21-22
Jun
Vocea Semnelor Music Festival @ Club Fabrica
Bucuresti
Club Fabrica
28-30
Jun
Rock The Camp 2024
Cluj
Camping Colina
11-14
Jul
XII MAN Romania
jud. Brasov
Pensiunea Rasnov
12-14
Jul
Barockfest 2024
Petrosani
Barock Club
09-11
Aug
Rezistența Făgăraș 2024 – ediția 5
Făgăraș
Dealul Galatiului
15-18
Aug
LaRock Music Festival – 2024
Floresti Prahova
Domeniul Cantacuzino
01-02
Nov
Balkan Metal Meeting 2024 @ Love bar, Sibiu
Sibiu
Love bar

Best WordPress Themes