Coș

Alex si The Fat Penguins / Lansare – Quantum Physics

Alex si The Fat Penguins / Lansare – Quantum Physics

Locatie eveniment: Club Quantic
Adresa: Grozăvești nr. 82, București, Sect.6

Biletele pot fi achizitionate online aici, la următoarele prețuri:
30 lei, 20 lei – Presale (preț redus pana pe data de 08 octombrie, inclusiv)
30 lei – Acces general (preț în ziua evenimentului)

? Alex & The Fat Penguins / lansare – Quantum Physics 
Data: miercuri, 9 Octombrie
Locație: Club Quantic
==================================================
După o vară încarcată în care au traversat întreaga Românie, întâlnindu-se cu publicul din Arad (Festivalul Berii), Iași (Rocanotherworld, Afterhills), de pe litoral (Europa FM live pe plajă) sau de pe Transalpina (Slowriders festival), Alex & The Fat Penguins încep toamna în forță prin lansarea unui nou single.

Quantum Physics, o piesă cu o încarcatură emoțională puternică, are pregatit și un videoclip care va vedea lumina internetului la finalul lunii septembrie, urmând ca pe 9 octombrie, în Clubul #Quantic, să îl cântăm împreună live cu energie într-un show 100% electric.

Alex & The Fat Penguins este o trupă de rock alternativ cunoscută pentru mesajele sociale pe care le promovează prin muzică. Piesa “Just a Fool” lansată în urmă cu doi ani viza problema corupției, iar în decembrie 2017 a și fost interpretată sub forma unui protest spontan în fața clădirii Guvernului României. De asemenea, formația are în palmares și o piesă care face trimitere la dramele provocate de războiul civil din Siria – “Amiral”, iar prin “Urlă Pământul” au tras un semnal de alarmă asupra pericolelor la care supunem mediul înconjurător și cum aceste pericole se vor îndrepta inevitabil împotriva noastră.

Alex & The Fat Penguins înseamnă Alex Coțofan (voce și chitară), Mihai Ungureanu (bass, backing vocals), Daniel Rizea (chitară), Mircea Steriu (chitară) și Ionuț Tebeica (tobe).
=======================================

*Toate prețurile includ taxa de ticketing și taxele locale.
Eveniment organizat de club Quantic

 

Best WordPress Themes