Coș

AEON BLANK – Dystopia (lansare de album)

Locatie eveniment: Club Quantic
Adresa: Grozăvești nr. 82, București, Sect.6

Biletele pot fi achizitionate online aici, la următoarele prețuri:
35 lei,  25 lei – Presale (preț redus pana pe data de 22 octombrie, inclusiv)
35 lei – Acces general (preț în ziua evenimentului)

Filters Sort
No results found. Clear filters and try again?

👉 AEON BLANK – Dystopia (lansare de album)

Data: Miercuri, 23 octombrie
Locație: Club Quantic
Acces public: Începând cu ora 20:00
==================================================
Aeon Blank lansează Dystopia
Pe 23 octombrie, în Club Quantic, Aeon Blank lansează sub umbrela Universal Music Romania cel de-al treilea material discografic, intitulat DYSTOPIA.
Noul album anunță schimbări majore în stilul muzical al trupei, prin elementele de djent, post rock și rock progresiv.
Având ca teme principale political corectness-ul și totalitarismul, albumul este unul critic, cu tentă politică ce vizează în primul rând comunismul, precum și victimele acestei ideologii, care pare că în zilele noastre cunoaște din ce în ce mai mulți adepți, în ciuda realității crude a ultimului secol.
În premieră pentru Aeon Blank, albumul va conține și două piese în limba română, “Irelevant”, o colaborare cu Mihai Andrei Ionuț (Clor Mut) de la Breathelast. și “Fluturi Albi”, o colaborare cu Ana Coman.
Printre invitați, se mai numără și soprana Carla Mușat, pe piesa “Lolita”, precum și Liviu Ustinescu, de la Contraband X, pe “Millennials”.
AEON BLANK a luat naștere în 2011, fiind un cocktail de rock alternativ, gothic, dark wave, rock clasic și progresiv.
Primul album al trupei, “Handmadegods & Godmadedemons”, a fost lansat în aprilie 2012, iar dintre cele 17 piese pe care le conţine, 5 au fost difuzate intens pe Radio Guerrilla.
În decembrie 2014, trupa lansează al doilea album, intitulat “Dark Waters“ și semnează cu UNIVERSAL MUSIC ROMÂNIA. Albumul se bucură de aprecierea criticilor, fiind votat unul dintre cele mai bune albume alternative ale anului.
Seara va fi deschisă de cei de la Sea Section, o trupă de indie rock din Piatra Neamț, care a debutat în octombrie 2018, la Sofar Sounds Iași. Compusă din Armand Popa (voce&chitară) și Andrei Afloarei (chitară&backing vocals), un coleric și un nostalgic, un zgomotos și un tăcut, are influențe majore de Dot Hacker și de Radiohead. Pe parcursul anului 2019, s-au alăturat încă 2 membri, Adi Zănoagă (bas) și George Mircescu (tobe).
DYSTOPIA conține 15 piese și este mixat si masterizat de Adam Whittaker, cel care s-a ocupat si de albumul precedent al trupei, Dark Waters.
Aeon Blank înseamnă:
Emil Luca – voce și chitară
Sebastian Nazarevscky – chitară
Adrian Popescu – bas
Alexandru Grăjdeanu – violoncel
Fritz van Q – tobe
========================================

*Toate prețurile includ taxa de ticketing și taxele locale.
Eveniment organizat de club Quantic

Best WordPress Themes