Coș

4×4 Baieti Fierbinti (stand up comedy)

Locatie eveniment: No Limit Club, Buzău
Adresa: str. Nicolae Bălcescu, nr.36, Buzău

Biletele pot fi achizitionate online aici:
– 100 lei – bilet Pret Normal SOLD OUT!
Important: Dupa achizitionarea biletelor pentru rezervarea locurilor in sala va rugam sa sunati la numarul 0723429264!
Se pun în vânzare un număr limitat de bilete!

👉 Vineri, 31 ianuare / 4×4 Baieti Fierbinti.
===============================================
Cei patru “magnifici” ai stand up – ului românesc, intr-un show extraordinar, vineri, 31 ianuarie, in Club No Limit Buzău, DOUĂ REPREZENTAȚII
Reprezentatia de la ora: 18:00 este SOLD OUT!
Reprezentatia de la ora: 21:00 este SOLD OUT!

Mihai Bobonete, Costi Dita, Mihai Rait si Adrian Vancica ne dezvaluie că “spectacolul din acest an nu este cu nimic diferit fata de anii trecuti, este la fel de bun. Se va rade cu lacrimi ca de obicei, va veti regasi cu totii in glumele noastre pentru ca sunt despre noi, despre viata, despre sotie, despre copii. Va asteptam cu drag, cu mic cu mare, micul musai sa fie peste 16 ani sa radem ca de obicei, pentru ca am auzit ca un spectacol de stand up comedy nu face rau nimanui.”

Cunoscuți publicului pentru rolurile din cel mai vizionat serial de comedie românesc, „Las Fierbinți”, cei patru actori au reușit să facă istorie în stand-up în România. Primul show la Sala Palatului a avut un succes răsunător, astfel că, în anul următor, a fost nevoie de 3 spectacole pentru a satisface cererea foarte mare din partea publicului. Totodată, cei patru actori au desfășurat numeroase turnee în toate colțurile țării, de fiecare dată cu casa închisă.

*Toate prețurile includ taxa de ticketing și taxele locale.

Best WordPress Themes