Coș

40+ Tinerete fara Batranete -Workshop cu Angela si Jezebel


Data: 10 si 11.10.2023 / Ora: 19:00-22:00
Locatie: Centrul BioFocus Bucuresti
 Adresa: str.Calea Calarasi nr.161
Eveniment Facebook
Filters Sort results
Reset Apply
Tip bilet
Cantitate
Pret
Comand
Curs workshop
Max:
Min: 1
Step: 1
250,00 lei300,00 lei
Preturi si detalii despre categoriile de bilete:
250 lei – Pret presale curs (reducere pentru primele)
300 lei – Pret normal in ziua cursului
*Toate prețurile includ taxele locale si nu includ taxa de procesare.
**Taxa de procesare nu este returnabila.
__________________________

40+ Tinerețe fără Bătrânețe
Trecerea pragului de 40 de ani aduce adesea întrebări, temeri, îndoieli…
Dar dacă exact această perioada a vieții ar fi/deveni cea mai frumoasă?
Menopauza vine cu schimbări, însă asta nu înseamnă că nu poți fi plină de prospețime și energie, radiind de sănătate și frumusețe.
Dacă vrei să afli cum, vino alături de noi pe 10 și 11 octombrie (orele 19:00-22:00)
• pentru a explora cu încredere și blândețe comorile ascunse ale vieții de femeie adultă și împlinită;
• pentru a primi intrumentele necesare ca să fii/redevii o FEMEIE sănătoasă, frumoasă, calmă, echilibrată, și încrezătoare. O FEMEIE FERICITĂ!
Însoțitoarele tale în această experiență vor fi:
• Jezebel, instructoare internațională de yoga, va prezenta tehnici de respirație, meditație și posturi, toate cu scopul de a menține prospețimea, frumusețea, energia și vitalitatea.
• Angela, coach, va ghida călătoria printre gânduri și emoții pentru a descoperi o nouă libertate, un nou curaj, o nouă identitate.

BENEFICIILE TALE
• un spațiu sigur și confidențial în care să lucrezi cu trupul și mintea ta
• tehnici de respirație și meditație care să te ajute să elimini stresul cotidian, să respiri corect, să ai un somn odihnitor, să eviți /elimini bufeurile, să-ți îmbunătățești memoria și concentrarea, să ai o stare de pace interioară, de calm și bucurie;
• posturi din Hatha Yoga și Yin Yoga: exerciții fizice simple și eficiente, care ajută la menținerea tonusul muscular și a flexibilității, și la întărirea planșeului pelvian;
• Yoga pentru față – pentru un ten luminos și fară riduri, cu o musculatură și piele ferme, în zona feței, a gâtului și a decolteului;
• sugestii pentru dieta zilnică și tehnici de detoxifiere;
• tehnici de întărire a voinței, de recuperare a puterii personale, a individualității, a feminității, de creștere a vitalității și energiei.
INVESTIȚIA TA
Participarea la acest atelier costă 300 de lei pentru ambele zile. Rezervarea locului se face cu plata integrală, sau cu un avans de 50 de lei. Pentru plata integrală în avans prețul este de 250 de lei.
CINE SUNTEM
Jezebel – „După 20 de ani de activitate profesională, am renunțat la o carieră în sistemul financiar-bancar, pentru a mă întoarce la visul copilăriei, la adevărata mea chemare: muzica și teatrul. De 17 ani sunt muzician profesionist, compun muzică și joc teatru.
Mi-am împlinit și un alt vis, al adolescenței. La 40 de ani am început să practic Hata Yoga tradițională, iar la 50 de ani am devenit instructor de yoga autorizat internațional.
Yoga m-a ajutat să trăiesc o viață împlinită, senină, să-mi găsesc pacea sufletească, echilibrul emoțional, să-mi păstrez corpul flexibil, să trec cu ușurință peste perioada premenopauzei și să trec prin menopauză fară nici o problemă specifică; și lista beneficiilor continuă.”
Angela – „De mică am visat să văd lumea.
Ce părea imposibil în România comunistă, s-a transformat în realitate după 1989.
Mi-am clădit o carieră în instituțiile europene, culminând cu mandatul de ambasadoare a Uniunii Europene în România.
Anul 2021. O carieră în care investisem decenii de viață s-a încheiat brusc într-o singură zi. Burnout: from hero to zero.
Punct și de la capăt. La 55 de ani.
Mai conștientă, mai vulnerabilă, mai responsabilă.
Hotărâtă să mă pun pe primul loc în viața mea, pentru prima oară. Hotărâtă să îmi folosesc experiența de coach pentru a-i ajuta și pe alții să navigheze apele uneori tulburi ale vieții.“

Best WordPress Themes