Coș

25 Dirty Years – Pandemic Special

25 Dirty Years – Pandemic Special

Locatie eveniment: Arenele Romane, Bucuresti
Adresa: Cuțitul de argint, nr.3, București

Biletele pot fi achizitionate online, la următoarele prețuri:
100 lei, 59 lei – Early Bird (preț redus pentru primele 50 bilete) – Sold Out!
100 lei, 79 lei – Presale
(preț redus pana pe 24 septembrie, inclusiv)
100 lei Acces general (preț în ziua evenimentului )
Evenimentul va respecta toate restricțiile impuse la perioada respectivă.
Pentru ca persoanele din aceeași familie să stea grupate, este recomandat ca aceștia să achiziționeze biletele într-o singură comandă.
Taxa de procesare: 6%
? “Dirty Shirt” la Arenele Romane, Bucuresti

Chiar dacă pandemia de Covid 19 a făcut ca evenimentele rock să fie o raritate în această perioadă, maramureșenii doresc să fie alături de fani, fapt pentru care trupa va organiza 25 Dirty Years – Pandemic Special, pe 25 septembrie 2020, la Arenele Romane din București, un eveniment special la care vor urca pe scenă 15 artiști ( Dirty Shirt + invitați) și unde formația, alături de cei prezenți, vor face o incursiune și vor cânta împreună cele mai reprezentative piese din discografia Dirty Shirt.
Un eveniment ce nu trebuie ratat!

Cu această ocazie Dirty Shirt a lansat o ediție specială (și limitată) de tricouri ce poate fi precomandata prin email la info@dirty-shirt.com (alaturi de alte produse de merch) și ridicată la concertul de la Arenele Romane, sau comandată cu livrare la domiciliu pe pagina bandcamp Dirty Shirt.

”Planul era să facem toamna aceasta un turneu aniversar Dirty Shirt 25 de ani, cu o super producție, însă în momentul actual pare imposibilă organizarea unui turneu de o asemenea anvergura. Evident, ne e tare dor de un concert și ne dorim mult, în ciuda unui an teribil, să sărbătorim acest eveniment împreună. În același timp, e foarte important să putem asigura toate condițiile necesare pentru siguranța publicului nostru. De aceea, am ales să organizăm un eveniment special la Arenele Romane din Bucuresti, singurul concert open air Dirty Shirt din acest an și probabil ultimul din 2020. Va asteptam cu mare drag!”, a declarat Mihai Tivadar, leaderul formației Dirty Shirt.

* Copiii cu vârsta până în 7 ani, inclusiv, au acces gratuit – cu însoțitor posesor de bilet valabil.
* Copiii cu vârsta peste 8 ani, inclusiv, și până în 16 ani au nevoie de bilet la preț întreg și de însoțitor.

Best WordPress Themes